Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Nuanțele de arămiu continuă să fie în tendințe și în 2018.

Dacă vrei să încerci o schimbare de look în această direcție, trebuie să știi că părul roșcat are nevoie de o îngrijire specială. De ce? După câteva spălări, culoarea se atenuează și își pierde din strălucire. În plus, coafarea excesivă și produsele de styling vor estompa din intensitate și luminozitate.

Dar nu trebuie să fie așa. Poți să îți păstrezi culoarea intensă din prima zi chiar și câteva săptămâni la rând cu ajutorul produselor potrivite

Introdu în rutina ta de îngrijire un conditioner special cu pigment arămiu sau auriu pentru a oferi protecție și a-ți împrospăta culoarea. Wella Color Recharge Red se aplică la fel ca un tratament obișnuit, fără durată de acționare și apoi se clătește.

Conditionerul ajută la menținerea nuanței de arămiu și conferă strălucire părului tău. Părul va fi hidratat intens și  mult mai neted!

Este ideal de folosit dacă mergi des la piscină- clorul având un impact negativ asupra culorii părului tău.

Formula precisă Wella Professionals va controla intensitatea culorii, iar aromele florale, împreună cu cele de lemn de santal și vanilie, îți vor încânta simțurile.

Preț recomandat Wella Care Color Recharge Red: RON 604fstore.ro

Recomandari din Ghid de Shopping