vivre.ro

Vă plac surprizele? Dacă da, vă invităm la joacă!


Împlinim 10 ani de la deschiderea magazinului MioBio și sărbătorim cu un Mystery Box aniversar.

Până la finele anului 2019, pe rafturile magazinului MioBio din Bucuresti și în online shop miobio.ro, vă așteaptă frumos pregătite niște cutii misterioase, periodic cu alt conținut, in fiecare din lunile septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie 2019. La cumpărarea lor nu veți ști ce cuprind, surpriza însă va fi la deschidere!

Ce putem spune însă de pe acum este că nu veți găsi bomboane sau ciocolată, ci parte din produsele noastre preferate – cosmetice organice şi 100% naturale de prin lume sau fabricate în România. Mixuri din creme sau loțiuni fine, măști purificatoare, săpunuri emoliente, balsamuri regenerante – toate pe bază de extracte naturale din plante și aromate cu uleiuri esenţiale din cele mai îmbietoare.

Cu preț fix de 99 lei și valoare reală de minimum 200 lei, și deseori cu destul de mult peste această sumă, conțin selecții din brand-urile noastre emblematice.

Și nicio cutie nu va arăta la fel cu cealaltă, pentru că fiecare în parte va purta o mică grafică în peniță și tuș, creată chiar de noi.

Începem cu Mystery Box numărul 1, desenată deja cu nostalgia verii: www.miobio.ro/miobio-mystery-box-1

Magazinul MioBio: Str. Jules Michelet, nr. 9, București
Online Shop: www.miobio.ro 

MioBio – cosmetice organice, din 2009 boutique chic de brand-uri cosmetice bio şi 100% naturale, care au la bază extracte din plante, uleiuri şi unturi fine, ape florale, uleiuri esenţiale, şi includ produse care acoperă o îngrijire completă – creme pentru ten şi corp, loţiuni, săpunuri, geluri de duş, şampoane, săruri de baie, uleiuri şi parfumuri naturale.

Brand-urile sunt alese cu mare atenție, din România și zone cu tradiţie în industria bio cum ar fi Germania, Austria sau Franța, iar portofoliul de produse include mărci globale sau de nișă, produse cosmetice de manufactură, realizate în serii limitate: Susanne Kaufmann, Less is More, Florascent Parfumeurs, Rampal Latour, Pulpe de Vie, Förster’s Natural Products, Überwood, Saling Naturprodukte, Biobrush Berlin precum și cosmetice organice cu extracte naturale din flora nordică (mărcile MADARA, Mossa). Produsele românești sunt reprezentate de gamele Sabio, NN Cosmetics, Trio Verde, Raftul cu miresme, Atelierele Spheric și Atelierul de Pânză.MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping