Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Detești mătreața? Și noi la fel.

Și pe bună dreptate, ce poate fi mai neplăcut decât să te afli într-un loc public și să te trezești cu haina ninsă cu aceste scuame albicioase?

De ce ne confruntăm cu această problemă? Unele persoane nu folosesc produsul potrivit. Altele nu se clătesc suficient după șamponare. Însă potrivit medicilor, principalalele cauze ale apariţiei mătreţii sunt irigarea insuficientă cu sânge a pielii de la nivelul scalpului,  colonizarea unei ciuperci sau a unei stări genetice declanșate de factorii de mediu.

Mătreața poate fi ușoară, moderată sau acută, este foarte frecventă și afectează atât femeile, cât și bărbații. Ea se poate forma în orice moment și nu ține cont de tipul părului sau al scalpului pe care îl afectează.

Specialiștii Wella Professionals dețin soluția acestei problemei. Ea se numește INVIGO CLEAN SCALP - Șampon anti-mătreață, cu efect calmant. Conține Zinc Pyrithione și ingrediente speciale: extract de lotus, mentol sau alantoină.

Atuurile produsului?
Are o formulă eficientă, ce netezește și revitalizează. Aceasta respectă principalele nevoi ale scalpului,  lasă părul curat și îngrijit. Scalpul este, de asemenea, curățat, dar și energizat. Părul are un aspect sănătos.

Cum se folosește?
La fel ca orice alt produs de curățare - îl aplici pe părul umed și masezi ușor. Clătești apoi foarte bine și repeți procedeul dacă este necesar.
     
INVIGO CLEAN SCALP – șampon pentru un scalp curat și sănătos. Îl găsești în saloanele partenere Wella Professionals.

Preț: 49 leidecorino.ro

Recomandari din Ghid de Shopping