Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Niciun ten nu strălucește pe deplin fără o pată de culoare sau o urmă de bronz, dar știm că efectul dorit e greu de atins cu produsele cu textură pudrată sau cremoasă.


Îți prezentăm Miracle Sheer Gel, produsul care promite să adauge acel ultim retuș pentru un look natural și radiant! Textura sa lejeră permite aplicarea în mai multe straturi, astfel că tu alegi intensitatea strălucirii pe care ți-o dorești.

Disponibil în două nuanțe de blush și două de bronzer, Miracle Sheer Gel vine într-un format confortabil sub formă de stick, pentru o aplicare ușoară și controlată, fără cusur. Mai mult decât atât, atunci când este aplicat, produsul lasă în urmă o senzație de răcoare ce-ți alintă pielea.

MIRACLE SHEER GEL BLUSH
YOUR INSTANT BLUSH IN A RUSH

Blush-ul Miracle Sheer Gel este disponibil în 2 nuanțe:

- Miracle Sheer Gel Blush Glowing Sunrise
- Miracle Sheer Gel Blush Dreamy Rose

” The Miracle Sheer e soluția la îndemână oricând tenul tău are nevoie de o tentă de culoare. Textura lejeră și senzația răcoritoare pe care o lasă la fiecare aplicare fac din el produsul ideal pentru un finish impecabil. Trucul meu e să amestec și să combin toate nuanțele de blush și bronzer ca să obțin un look personalizat”, a declarat Wendy Rowe, Director Creativ al Max Factor.

MIRACLE SHEER GEL BRONZER
YOUR INSTANT BRONZE IN A RUSH

Bronzerul Miracle Sheer Gel este disponibil în nuanța Light Bronze.

“Pentru femeile care se tem să nu exagereze cu bronzerul, Miracle Sheer Gel e soluția care nu dă greș. Un strat natural de bronz ce-ți acoperă cu blândețe pielea – rapid, ușor și fără bătăi de cap! Aplică-l în zona pomeților și de-a lungul nasului pentru a obține un look natural, ca o mângâiere de soare”, a declarat Wendy Rowe, Director Creativ al Max Factor.

 

 

 

 mamaboutique.ro

Recomandari din Ghid de Shopping