Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Nu deteriora culoarea părului cu produsele nepotrivite.

După ce ai obținut nuanța dorită, nu e păcat să o estompezi cu un un șampon obișnuit, care mătuieste culoarea și îi estompează din strălucire?
    
Specialiștii Keune România te sfătuiesc să folosești un produs pentru îngrijirea culorii, care o păstrează proapată, vibrantă și strălucitoare.

De ce se estompează culoarea?
Părul își pierde din nuanță după fiecare spălare. Imediat ce este expusă apei și șamponului, aceasta se pierde ușor din fibra părului. Ce nuanță se spală cel mai repede? Roșul, evident! Pentru că este făcut din molecule mai mari ce nu intră în structura părului, la fel ca alte culori.

Cum să previi estomparea culorii?
Doar cu un produs dedicat părului vopsit  poți păstra culoarea intactă. Indiferent de câte ori îl vei spala, acesta va străluci la fel ca în prima zi de la vopsire.
    
Șamponul KEUNE CARE COLOR BRILLIANZ este o minune pentru părul vopsit. Acesta protejează  și păstrează intensitatea culorii o perioadă lungă de timp. Conține extract de floarea soarelui, stabilizatori de culoare și polimeri de matase. Efectele sunt imediate, chiar de la prima utilizare; culoarea este intensă, părul mătăsos și strălucitor, se piaptănă ușor și este flexibil pentru styling.
    
Preț: 58 leimamaboutique.ro

Recomandari din Ghid de Shopping