Fața este una dintre cele mai expuse zone, fie că stăm acasă sau luăm contact cu mediul exterior.


De aceea, pentru a minimaliza efectele factorilor externi, trebuie să ai un aliat și să îți alegi corect un gel hidratant pentru a-ți proteja tenul. Adaugă zilnic, în rutina ta de înfrumusețare un gel hidratant pentru față și urmează următorii pași: demachiere, hidratare, tonifiere. Nu uita să îți hidratezi bine pielea în fiecare zi, pentru că pe termen lung te vei bucura de o piele cu o textură sănătoasă, o față bine hidratată și strălucitoare.

Trebuie să ne protejăm pielea de soare, frig, vânt sau poluare dar și de praful din interior și să continuăm lupta împotriva îmbătrânirii tenului.

Specialiștii din dermatologie afirmă că, în urma unor ample analize și dacă îți petreci timpul în casă, ești nevoită să îți protejezi tenul de praful care există în locuința ta, oricât de mult te-ai implica în curățenia zilnică din sufragerie sau dormitor. Efectele prafului asupra pielii sunt foarte nocive, motiv pentru care trebuie să ai grijă de sănătatea ta și să apelezi cu încredere la produse testate și profesionale, pentru a le aplica pe pielea ta.

Cum să îți protejezi tenul de factorii externi? Vrei să obții un aspect sănătos al tenului tău în orice anotimp? Vrei să te bucuri de un ten îngrijit? Simplu! Alege noul gel hidratant cu acid hialuronic cu diferite greutăți moleculare și probiotic – Defence Hydra Jelly Apa de la BioNike, produsul este testat pentru nichel, nu conține parfum, conservanți, gluten, împiedică pierderea apei transepidermice și este o bază excelentă pentru machiaj.

Gelul BioNike este transparent, se absoarbe rapid în piele și oferă tenului un aspect proaspăt, moale și tonifiat. Produsul conține acid hialuronic și probiotic care ajută pielea să fie hidratată pe termen lung și să își păstreze proprietatea de hidratare și protecție. Îngrijirea feței este mai simplă acum cu noul gel hidratant de la BioNike,  pe care îl poți aplica dimineața și seara pe față și pe gât, după curățare, evitând zona ochilor.

Gelul hidratant de la BioNike costă 60 LEI și îl poți găsi în showroom-ul BioNike (Medical Magazin) din Str. Viitorului nr. 180, sector 2, București sau online pe BIONIKE  www.bionike.ro și www.medicalmagazin.ro Suntem și pe facebook la adresa www.facebook.com/bionikeromania

Vei fi consiliată de un specialist BioNike cu privire la nevoile tale în materie de frumusețe.

Produsele BioNike, dermatocosmetice și make-up non-alergic fără conservanți sintetici, fără parfum, fără gluten, testate pentru nichel reprezintă brandul nr. 1 în farmaciile din Italia si ajută persoanele afectate, deoarece odată cu trecerea anilor, s-a constatat o creștere alarmantă a incidenței alergiilor.nemira.ro

Recomandari din Ghid de Shopping