Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

Indiferent că vorbim despre părul vopsit sau natural, cenușiu, arămiu, mai deschis sau mai închis, blondul rămâne cea mai populară culoare, mai ales în perioada de primăvară-vară.

Însă îngrijirea părului blond poate fi uneori o adevărată provocare, deoarece firele de păr sunt mai sensibile la factorii de mediu și riscă să se rupă mai ușor, iar culoarea își pierde stălucirea și se estompează în timp.

Noua gamă Syoss Blonde & Silver, creată special pentru îngrijirea părului blond, argintiu sau șuvițat, neutralizează tonurile galbene și protejează părul împotriva estompării și decolorării datorită formulei profesionale ce conține pigmenți de corectare a tonului. Totodată, legăturile rupte ale firelor de păr sunt reparate, cu fiecare aplicare a produsului.

Șamponul și balsamul Syoss Blonde & Silver reprezintă combinația ideală pentru îngrijirea părului blond, fiind potrivite pentru toate tipurile de scalp. Syoss oferă părului îngrijire ca la salon, făcând stilizarea acestuia cu mult mai ușoară.

În timp ce șamponul hidratează părul și neutralizează tonurile galbene, balsamul din această gamă sigilează și protejează fibra capilară pentru rezultate de durată. În același timp, utilizând balsamul special Syoss pentru păr blond, argintiu sau șuvițat, părul devine mai ușor de pieptănat și aranjat.

Șampon Syoss Blonde & Silver 500 ml, preț recomandat 20,79 lei
Neutralizează tonurile galbene și reface legăturile capilare rupte.

Balsam Syoss Blonde & Silver, 500 ml, preț recomandat 20,79 lei
Utilizat în mod regulat, sigilează și protejează fibra capilară pentru rezultate de durată, iar părul va fi mai ușor de pieptănat și aranjat.modivo.bg/

Recomandari din Ghid de Shopping