Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

Tot ce ai nevoie pentru rutina ta de zi cu zi pentru îngrijirea părului: Tratamentele 4-în-1 de la GLISS


Cauți o soluție pentru îngrijirea părului care să ofere 4 beneficii cu un singur produs? Atunci noile tratamente GLISS 4-IN-1 sunt exact ce ai nevoie. Fie că dorești să îți îngrijești părul înainte sau după spălare, să îi aplici o mască sau să îl hrănești cu un produs care nu necesită clătire, aceste tratamente le pot face pe toate. Având formule vegane, cu proteine și uleiuri sau unturi din nuci, acestea fortifică structura părului și oferă o hrănire intensă - pentru păr strălucitor, neted, mătăsos!

Cele trei tratamente GLISS 4-în-1 reprezintă soluții complete și îți oferă o gamă de îngrijire adaptată nevoilor părului tău. Combinația de proteine cu ulei de nuci babassu, unt de shea sau unt de cacao oferă părului deteriorat soluții practice de îngrijire completă. Noua gamă folosește proteine pentru întărirea părului, care împiedică ruperea și conferă un plus de strălucire și netezire. Uleiurile și unturile din nuci hrănesc părul și îl tratează totodată, având numeroase proprietăți benefice.

Masca GLISS 4-IN-1 cu ulei de nucă de babassu este produsul perfect pentru hrănirea și repararea părului colorat. Formula tratamentului GLISS 4-IN-1 cu unt de shea răsfață și fortifică firul de păr și împiedică ruperea. Nu în ultimul rând, masca de păr GLISS 4-IN-1 cu unt de cacao oferă îngrijire intensă, îl regenerează și îl hidratează.

Cum folosești tratamentele GLISS 4-IN-1 depinde numai de tine. Dacă dorești să începi tratamentul înainte de duș, folosește-l inainte de samponare și lasă-l să acționeze pe părul umed sau uscat înainte de a continua rutina de îngrijire. Pentru o pieptănare cât mai ușoară, folosește tratamentul preferat ca balsam. Pentru o îngrijire intensă și profundă, folosește tratamentul preferat GLISS 4-IN-1 ca mască de două până la trei ori pe săptămână. Și pentru a asigura răsfățul complet al părului, poți aplica produsul 4-în-1 pe post de balsam care nu necesită clătire pe vârfurile uscate.

MASCĂ GLISS 4-IN-1 PERFORMANCE MOISTURE TREAT, 400 ml, 27,30 lei. Pentru părul uscat și deteriorat.

MASCĂ GLISS 4-IN-1 PERFORMANCE MOISTURE TREAT, 400 ml, 27,30 lei Pentru părul vopsit și deteriorat.

MASCĂ GLISS 4-IN-1 PERFORMANCE MOISTURE TREAT, 400 ml, 27,30 lei. Pentru părul deteriorat și fragil.libris.ro

Recomandari din Ghid de Shopping