Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

În sezonul călduros, pielea noastră secretă serotonină, acel neurotransmițător monoaminic care ne produce o stare de bine.

Cu toții vrem să profităm de razele soarelui în anotimpul fierbinte, dar specialiștii ne recomandă să facem acest lucru cu moderație. Și mai ales, să alegem produse speciale de îngrijire, produse lejere pe bază de apă și ingrediente naturale – creme și geluri de duș care oferă senzații de răcorire și prospețime, creme de corp hidrantante și tratamente protectoare pentru piele.

Cele mai recomandate produse de îngrijire ar trebui să ofere pielii noastre o îngrijire echilibrată, iar ingredientele de origine naturală sunt cele mai potrivite pentru acest lucru. Iată sugestia specialiștilor Barnängen pentru a avea grijă de pielea ta, atât de expusă factorilor agresivi externi din timpul verii:

1.Folosește un gel sau o cremă de duș cu strat protector, ce conține uleiuri și un serum hidratant
    
Gelul de duș îți curăță delicat pielea, învăluind-o într-un strat protector, oferindu-i o catifelare de lungă durată. Gelurile de baie care au în compoziție formule vegane, cu până la 90% ingrediente de origine naturală, sunt extrem de benefice pentru corp.

Noi îți recomandăm gelul de duș și baie Midsommar Glow de la Barnängen, ce conține un amestec de uleiuri florale și un serum hidratant protector.

De altfel, și crema de duș Oil Intense, cu ulei de trandafir sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream, este concepută special pentru pielea foarte uscată, pentru a-i oferi hidratare și catifelare. Uleiul sălbatic se găsește în luncile suedeze aflate de-a lungul litoralului, fiind flori delicate și parfumate care explodează în parfumuri ușoare atunci când sunt în sezon. Crema de duș de la Barnängen oferă o îngrijire delicată, protejează echilibrul natural al pielii, în special în anotimpul călduros. Aceasta are la bază o formulă vegană, conținând cu până la 90% ingrediente de origine naturală.

2.După duș, aplică o cremă de corp care are la bază ingrediente naturale

După duș, specialiștii îți recomandă să folosești o loțiune de corp care să ofere îngrijire pielii tale. O loțiune care se absoarbe rapid și hrănește pielea uscată pentru o hidratare de lungă durată, este ideală.

Îți recomandăm loțiunea de corp Oil Intense de la Barnängen, un produs cu o textură ușoară, dar bogată, ce conține o formulă vegană, cu până la 95% ingrediente de origine naturală, ulei de trandafir sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream.

Cold Cream este o rețetă de frumusețe străveche. Secretul constă în compoziția ei: o emulsie hidratantă combinată cu apă de trandafir, ceară de albine și lipide. De altfel, Cold Cream a fost considerată prima emulsie cosmetică, cunscută de mii de ani pentru proprietățile sale de îngrijire și protecție a peilii și care lasă pielea mai fină la atingere fată de uleiurile pure.

3.Optează pentru balsam de corp pentru a avea o piele incredibil de catifelată
 
Balsamul de corp reprezintă un aliat care înfrumusețează texturile pielii, redându-i frumusețea naturală. Conceptul produsului este de a oferi îngrijire corpului, de a hidrata, regenera și reface delicatețea și suplețea pielii.

Specialiștii Barnängen îți recomandă balsamul de corp All Over Rescue, care conține ingredientul semnătură al brandului suedez, Cold Cream. Acesta din urmă acționează ca un scut în timp, se absoarbe rapid  în piele, lăsând-o incredibil de catifelată. Balsamul are la bază o formulă vegană, cu până la 95% ingrediente de origine naturală, iar ingredientul Cold Dream redă o senzație plăcut răcoritoare atunci când este aplicată pe piele.


Gel de duș și baie Midsommar Glow Barnängen, 400 ml, preț recomandat 24,49 lei
Conține un amestec de uleiuri florale și serum hidratant protector.

Crema de duș Oil Intense Barnängen, 400 ml, cu ulei de trandafir sălbatic, preț recomandat 24,49 lei
Conține ulei de trandafir sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream, special concepută pentru pielea foarte uscată.

Loțiunea de corp Oil Intense de la Barnängen, 400 ml, preț recomandat 32,49 lei
Conține ulei de trandafir sălbatic, 7% cremă protectoare Cold Cream și hrănește pielea uscată pentru o hidratare de lungă durată.

Balsamul de corp All Over Rescue Barnängen, 200 ml, preț recomandat 32,49 lei
Conține ingredientul Cold Cream și se absoarbe rapid  în piele, lăsând-o incredibil de catifelată.

 yves-rocher.ro

Recomandari din Ghid de Shopping