Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Valentine’s Day este o sărbătoare specială pentru toți îndrăgostiții și un moment cheie din relație, în care majoritatea cuplurilor aleg să își demonstreze cu atât mai mult sentimentele nutrite unul față de celălalt. Chiar dacă fiecare zi aduce un nou gest de tandrețe între cei doi parteneri, 14 februarie a devenit o dată care aduce cu sine așteptări din ce în ce mai mari în privința surprizelor romantice.


Iar pentru că noi ne dorim ca tu să fii mereu pregătită, am adunat aici elementele esențiale pentru un kit de Valentine’s Day, care să te ajute la nevoie. Știi tu... pentru surprizele plăcute pe care ți le pregătește jumătatea.

1. Benzi depilatoare – dacă te anunță de pe un moment pe altul că veți merge amândoi la un resort spa, să petreceți clipe de neuitat în jacuzzi, e puțin probabil să apuci să îți faci programare la salon. Pentru asta există minunatele benzi depilatoare. Iar pentru eficiență crescută în cazul firelor scurte și o formulă mai puțin agresivă cu pielea, poți apela cu încredere la benzile Strep Sugaring, pe care le poți găsi și identifica imediat în hypermarketuri.

2. Ulei hidratant pentru corp – Nimic nu-i mai seducător decât o piele fină la atingere, așa că următorul pas este revitalizarea pielii. Indicat ar fi să folosești un ulei hidratant de corp, care să hrănească pielea, să o lase moale, elastică și luminoasă. De exemplu, uleiul de la Elmiplant conține un amestec unic de uleiuri prețioase 100% naturale: ulei de marula din Africa și uleiuri de migdale dulci, jojoba și macadamia, cu vitamine și acizi esențiali Omega 3 și 6. Având în vedere că e un produs care se poate aplica și pe pielea umedă și pe cea uscată, îl poți folosi chiar și înainte de a pleca la întâlnire. Pentru că are o textură non-grasă, nu trebuie să te îngrijorezi că va lăsa urme pe rochia ta preferată.

3. Ulei pentru păr – dacă te va surprinde cu o cină romantică și nu ai timp să ajungi la coafor, uleiul de păr te va ajuta să îi oferi aspectul mătăsos. Aplică 2-3 picături de Wash and Go Elixir ulei de păr cu argan, camelie și migdale pe toată lungimea părului și vei fi gata în doar câteva minute.

4. Deodorant antiperspirant – e unul dintre produsele care trebuie să existe în fiecare kit de pregătire, așadar l-am inclus și noi în listă. Asigură-te că îl ai și tu și că îl alegi pe cel potrivit tipului tău de piele și nevoilor tale. Poți selecta unul dintre produsele de la B.U. in Action, care au o gamă variată și te vor proteja timp de 48 de ore.

5. Parfum – Ei bine, am ajuns și la ultimul articol din kit-ul de pregătire pe care ți-l propunem. Ne referim, desigur, la parfumul cu care l-ai cucerit sau cu care vrei să îl recucerești. Noi îți propunem parfumurile din gama C-Thru, care reflectă „glam-ul” femeii moderne și încape perfect în geantă.

Adaugă în kit și multe, multe zâmbete, pe care să le împarți cu jumătatea ta de ziua îndrăgostiților.
vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping