Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

De Valentine’s Day, descătușează-ți instinctele… Descoperă un machiaj mai sexy ca niciodată – colecția în ediția limitată Look Irezistibil by Rita Ora.

Toate privirile vor fi ațintite asupra ta – farduri smoky, gene extrem de negre și de alungite, buze și unghii roșii, răvășitoare. Look Irezistibil: un look pe care ți-l vei dori!

Rita Ora cu siguranță știe cum să abordeze un look ce emană senzualitate, dar și încredere. Mascara, fardurile pentru ochi, rujurile și lacurile de unghii sunt inspirate de aura sa seducătoare. Ambalajul produselor în ediție limitată este conceput astfel încât să atragă atenția. Fiecare produs în parte poartă semnătura Ritei, iar mascara și rujul sunt vedetele colecției, cu ambalajul lor de un roșu metalic seducător. Este o colecție care nu poate fi ignorată. Ziua de 14 Februarie va fi mai incitantă ca niciodată! 

1. Get The Eyes

Obține o privire de impact cu ajutorul paletei de farduri Magnif’Eyes Smoke Edition by Rita Ora. Acest must-have în materie de farduri conține 12 nuanțe atractive, de la gri deschis la mov fumuriu, atât în formulă satinată, cât și mată. Cu ajutorul pensulei cu dublu aplicator, poți aplica și blendui fardurile cu ușurință, astfel încât să obții un machiaj dramatic, accentuat, potrivit atât pentru o cină romantică, cât și pentru o seară în club. Fardurile sunt atât de rezistente, încât ziua de Valentine’s poate dura la nesfârșit. Preț recomandat: 59,90 RON.
 
Completează machiajul smoky cu ajutorul mascarei Wonder’Full Mascara by Rita Ora – arma ta secretă pentru gene flirty, voluminoase, fără a fi încărcate inestetic. Formula mascarei cu Ulei de Argan îți lasă genele catifelate, iar pensula Ultra-Flex cu peri foarte subțiri, de silicon, acoperă perfect genele și le separă în același timp, definindu-le perfect. Obține un look wonder’fully, fără să fie exagerat, pentru a fi remarcată de persoana dorită. Preț recomandat: 34,50 RON.

2. Get The Lips
   
Dacă vrei să ai un look statement de Valentine’s, atunci nu poți alege decât o singură culoare pentru buze: ROȘU. Colecția Look Irezistibil include 3 nuanțe scandalos de seducătoare, din gama Lasting Finish by Rita Ora: #001 Tempt Me, #003 Crimson Love și #002 Red  Instinct. Fiecare nuanță opulentă asigură o culoare intensă, de durată, iar formula cremoasă este confortabil de purtat întreaga zi – atât de confortabil, încât vei uita că porți un ruj (însă el cu siguranță nu își va putea desprinde ochii de la buzele tale!). Preț recomandat: 26,00 RON.

3. Get The Nails

Manichiura în nuanțe de roșu este cea care emană cel mai mult sex-appeal. Nuanțele se potrivesc cu cele ale rujurilor: #001 Tempt Me, #003 Crimson Love și #002 Red  Instinct.  Sistemul Super Gel în 2 pași te ajută să obții o manichiură glossy acasă la tine, fără să fii nevoită să mai apelezi la un salon. Te poți bucura de până la 14 zile de culoare și strălucire, fără să apelezi la o lampă UV. Aplică 1-2 straturi de culoare și nu uita de Top Coat-ul Super Gel. Vei avea o manichiură sensation-nail-ă! Preț recomandat: 19,80 RON.

4. Pasul final: Get the guy!

Ascultă-ți instinctele! Descoperă femeia fatală din tine cu ajutorul colecției Look Irezistibil by Rita Ora. Live the London Look.

Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).manzara.ro

Recomandari din Ghid de Shopping