Un parfum ales cu grijă și purtat corect poate determina întreaga dispoziție a unei persoane.

De aceea, pentru a beneficia cât mai mult de el, este esențial să știi cum să activezi aromele luminoase, adânci sau senzuale, cât și notele bogate ale mix-ului de ingrediente atent selectate.

Unul dintre primele aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi un parfum în perioada rece a anului este concentrația. Senzualitatea iasomiei de Sambac alături de strălucirea florilor de portocal și prospețimea clementinelor selectate special pentru Tesori d’Oriente Hammam creează un parfum intens și de neuitat. Iar notele floral-orientale, îmbogățite cu ulei de argan cultivat în sudul Marocului, folosit de secole ca elixir al frumuseții, te vor cuceri cu siguranță.

A doua recomandare pentru a te bucura de parfumul preferat cât mai mult de-a lungul zilei ține de stratificare, anume aplicarea în straturi. Desigur, este la fel de importantă intensitatea pe care parfumul ales o are, pentru a reuși să pătrundă prin hainele groase. Tesori d’Oriente cu floare de lotus are un parfum aromat și fascinant, care îmbracă simțurile cu notele sale calde și lejere, de care te vei putea bucura întreaga zi.

Pentru că în perioada rece a anului stratificarea se aplică și în ceea ce privește hainele, parfumul ales trebuie să fie unul cu arome cât mai puternice. Gama Japanese Rituals de la Tesori d’Oriente are ca ingrediente principale parfumatul bujor și uleiul Tsubaki, obținut prin presarea semințelor de camelie. În plus, combină notele fresh de citrice, grapefruit și bergamotă cu cele florale de frezii, iasomie, lăcrămioare, trandafir și măsline dulci. Pentru un răsfăț îndelungat, la final, au fost adăugate note de patchouli, cedru și mosc, arome lemnoase care persistă.

Totodată, pentru ca parfumul să își păstreze aroma și să îmbie simțurile, este important modul și locul de aplicare. Având în vedere că în perioada rece a anului este mai puțin probabil ca pielea să fie la fel de expusă ca vara, este mai dificil ca parfumul să aibă impactul dorit. De aceea, pentru un efect maxim, punctele pentru aplicare în perioada de iarnă sunt încheieturile și spatele urechilor. Conceput cu cele mai fine și prețioase esențe, Tesori d’Oriente cu Mosc Alb și Ambra are un parfum seducător, care persistă o perioadă lungă de timp.

Trucul numărul 5 este legat de cel anterior, deoarece este foarte important să aplici parfumul înainte de a te îmbrăca, direct pe piele. Astfel se va intensifica aroma și, mai mult decât atât, își va păstra notele de vârf atent selectate. Pentru o experiență cu adevărat sofisticată și intrigantă poți alege Tesori d’Oriente Byzantium. Cele două ingrediente principale, labdanumul, o rășină cu o aromă puternic lemnoasă, și trandafirul negru, care se găsește doar în Halfeti, un sat tradițional din Turcia creează amestecul perfect de senzualitate și miresme exotice.

O altă metodă prin care poți face ca parfumul tău să reziste pe piele pentru o perioadă mai lungă de timp este să folosești o cremă de corp, care să hidrateze pielea înainte de aplicarea parfumului. Dacă vrei să ai parte de un adevărat răsfăț oriental, care să îți încânte simțurile, poți alege produsele din gama Tesori d’Oriente Aegyptus, ce te vor învălui cu notele proaspete și florale ale crinului de Nil, combinate cu notele calde ale condimentelor și lemnului orientale.

Alege-ți parfumul care îți va asigura starea de bine cât mai mult de-a lungul zilei, astfel încât fiecare moment să fie unul special!

Mai multe detalii:
Facebook Tesori d'Oriente
Instagram

Despre Tesori d’Oriente
Tesori d’Oriente este o linie completă de produse de îngrijire personală. Filosofia brandului își are originile în Estul Îndepărtat. De aici sunt inspirate ingredientele și parfumurile produselor Tesori d’Oriente, care se află în concordanță cu ideea de frumusețe datorată unei stări de bine și relaxare fizică și psihică.perfect-tour.eu

Recomandari din Ghid de Shopping