Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

Când vine vorba de preferințe, dorințe și alegeri, putem spune cu certitudine că suntem atât de diferite!

Fie că vorbim despre culoarea preferată de ruj sau ce mașină conducem, putem să alegem din atât de multe variante. Însă, hai să fim sincere ... cui nu-i plac bărboșii? În plus, (aproape) oricărui bărbat îi stă mai bine cu barbă.

Pentru că cel mai frumos cadou oferit celor dragi este îngrijirea, NIVEA MEN a lansat anul trecut uleiul de barbă care le-a oferit bărbaților o formulă specială: pentru ei și pentru barba lor. Iar pentru cei care și-au purtat barba cu mândrie, NIVEA MEN a mai avut o surpriză și a lansat pe pagina de Facebook o provocare: un concurs al celor mai frumoase bărbi, pentru un calendar 2018 original.

Bărboși de pretutindeni au postat pe pagina de Facebook NIVEA MEN România cea mai reușită poză cu ei și cu barba lor, folosind hashtag-urile #CalendarulBărboșilor și #NIVEAMEN. După 4 săptămâni de concurs, pe 27 decembrie, juriul format din specialiștii salonului Foarfeca și Briciul, cei doi endorseri ai campaniei, Marian Ionescu și Laszlo Nagy, și un reprezentant NIVEA MEN și au ales bărboșii  pentru calendarul NIVEA MEN. Fiecare dintre ei a devenit un poster-boy al fiecărei luni din 2018.

Pe lângă photoshooting-ul profesionist realizat de cunoscutul fotograf Alex Gâlmeanu, NIVEA MEN a pregătit şi alte surprize pentru câştigători şi îngrijirea bărbilor.

Anul acesta, NIVEA MEN adaugă în colecția bărboșilor șamponul Protect & Care 2 în 1 pentru păr și barbă. Acesta curăță firul de păr în profunzime și îl menține sănătos și hidratat, oferindu-i protecție de până la 48 de ore. Astfel, ai grijă și de el, dar și de barba lui. 

Pentru că știm că și tu ai un bărbos preferat, NIVEA MEN te ajută să-i oferi cel mai frumos cadou de care are nevoie!

Preţ maxim recomandat:
Șampon NIVEA MEN Protect & Care 2 în 1 pentru păr și barbă: 20.9 Lei/buc.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul NIVEA MEN și pe pagina de Facebook NIVEA MEN.

Despre NIVEA MEN:
Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenţialul fiecărui bărbatşi de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruritop-shop.ro

Recomandari din Ghid de Shopping