Nevoile tenului tău se schimbă odată cu sosirea primăverii.

Specialiștii în beauty recomandă adoptarea unei rutine de îngrijire diferite pentru ca tu să arăți impecabil.

Acum este perioada ideală pentru ca tenul tău se înceapă procesul natural de reînnoire celulară.
   
Nicoleta Ion, Trainer Repechage România, dezvăluie ingredientele esențiale care nu trebuie să îți lipsească din rutina de primăvară. Mizează pe cafeină, acid hialuronic și extract de alge marine pentru un ten hidratat și luminos!

Acid hialuronic
Un ten hidratat este esențial indiferent de anotimp. Recapătă-ți strălucirea tenului cu ajutorul unui produs care conține acid hialuronic. Mizează pe un ser concentrate pe care să îl folosești dimineața și seara, înainte de culcare.

“Când tenul este deshidratat, își pierde din elasticitate și are un aspect tern. Acidul hialuronic oferă un boost de hidratare, protejează bariera naturală a pielii și ameliorează liniile fine și ridurile,” explică specialistul Repechage.

Cum încorporezi acidul hialuronic în rutina de îngrijire? Majoritatea produselor care conțin acid hialuronic vin sub formă de cremă hidratantă sau ser. Recomandarea noastră? Vita Cura® Renewal Serum de la Repechage! Formula produsului este completată cu extracte de castan sălbatic, trifoi roșu si a antioxidanților din ceaiul verde și alb. Vita Cura Cell Renewal Serum repară celulele, reduce uscăciunea și protejează pielea de daunele oxidative.

Cafeina
Cafeina are propietăți antiinflamatorii care ajută tenul să lupte împotriva efectelor radicalilor liberi. Dacă ai probleme cu pungile de sub ochi sau cearcănele, cafeina este soluția ideală pentru tine.

“Cafeina este un ingredient puternic care micșorează vasele de sânge și reduce aspectul pungilor și a cearcănelor. Alege un ser pentru ochi pentru a beneficia de puterea acestui ingredient. De ce?  Se absoarbe mai bine în pielea datorită texturii ușoare, ” mai recomandă Nicioleta Ion.

Extracte alge marine
Unul dintre cele mai eficiente ingrediente naturale pentru tenul uscat? Algele marine. Acestea hrănesc pielea în profunzime, revitalizează și îmbunătățesc elasticitatea.

“Mixul bogat de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi și antioxidanți conținut de alge este ideal pentru detoxifierea, oxigenarea, reechilibrarea, hidratarea și reînnoirea pielii,” mai explică Nicoleta Ion.

Extractul de Laminaria Digitata se află la baza tuturor tratamentelor Repechage, având proprietăți antioxidante, de hrănire și hidratare. Este o sursă naturală de 12 vitamine, incluzând B12, C, E, K sau Beta Caroten, 18 aminoacizi și 42 de minerale.

Preț recomandat Vita Cura Cell Renewal Serum: RON 233watchshop.ro

Recomandari din Ghid de Shopping