Black Friday 2019: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DyFashion Farmec Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer Penti reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Parul este oglinda sanatatii corpului nostru.

Cand acesta este lucios, are elasticitate, nu se rupe si nu cade atunci putem spune ca podoaba noastra capilara este in stare perfecta.

Ca sa te bucuri de astfel de rezultate, este important sa acorzi atentia cuvenita ritualului de ingrijire, incercand sa nu sari niciun pas. Iata ce iti recomanda Antoaneta Stoican, membru in echipa creativa de top hairstilisti Wella Professionals Romania, ca ritual saptamanal obligatoriu de ingrijire a parului.

1. Spala-ti parul de cate ori este nevoie, o data, de doua ori sau chiar de trei ori.

2. Aplica obligatoriu o masca, pe tot firul daca este lung , ondulat, des si deshidratat, sau doar pe lungime si varfuri daca este fin, rar si se ingrasa repede.

3. Foloseste un ulei tratament doar pe varfuri pentru a le hrani, inainte de a-l usca sau coafa.

4. Obligatoriu, daca il coafezi, ai nevoie de seruri sau creme, in cantitate mica in functie de tipul parului, care ofera protectie termica la ustensilele de uscare, ondulare sau intindere.vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping