Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Bine ati venit la Hogwarts si la evenimentul incununat de magie SeeTryBuy EXPERT DAY Back to school! School of magic!, care a concentrat intr-o zi ce este mai spectaculos-fascinant si util-practic din ceea ce se prezinta la marile congrese internationale pe parcursul mai multor zile, selectand acele informatii, dar si echipamente care sunt cel mai potrivite domeniului esteticii din Romania.


Emotia a fost uriasa pentru cei peste 150 medici, prin intoarcerea in premiera - in unele cazuri chiar dupa 30 ani - acolo unde a inceput viata lor profesionala: Facultatea de Medicina, Amfiteatrul Mare, dar acum avand acces si in Holul de Onoare, rezervat numai celor care se dorea sa fie rasplatiti pentru servicii aduse Medicinei Romanesti, fiind simbolica aceasta intoarcere pentru tema Back to School of Magic. In debutul evenimentului a fost chiar proiectat filmul documentar ce dezvaluie istoria Scolii Romanesti de Medicina si meritele dr. Carol Davila, fondatorul acesteia. Prin efortul SeeTryBuy Company, medicii esteticieni din Romania au avut ocazia sa isi aprofundeze cunostiintele si abilitatile de a trata la inalt nivel pacientii care isi doresc sa imbatraneasca frumos si natural. Nici un alt demers educativ de acest tip nu s-a mai realizat in Romania, studiul anatomiei pe cadavru disecat la Facultatea de Anatomie si, in paralel studiul tehnicilor de injectare de acid hialuronic la nivelul fetei.

Medicii renumiti, Dr. Hassan Galadari, Dr. Wolfgang Redka-Swoboda si Dr. Stefan Lipp, si-au demonstrat inca o data talentul de magicieni, prin vraja de reintinerire „Expertus Juventud”, facand adevarate miracole cu aspectul facial al pacientilor. Unul dintre punctele forte ale congresului a fost reprezentat de demonstratia live a celor trei medici esteticieni, care adus in atentia participantilor abordarea completa a fetei la diferite stadii de imbatranire, in premiera printr-un cuplu de mama – fiica, cu abordari si tehnici diferte de injectare, in cazul mamei pentru ilustrarea ideala a procesului de imbatranire, iar in cazul fiice pentru restaurarea tineretii si sporirea frumusetii raportat la varsta. Cea de-a doua demonstratie a pus accent pe modalitatile diferite de injectare in cazul femeilor si barbatilor, cu ajutorul baghetei magice a vrajitorului din estetica, Teosyal Pen, gadget-ul care a transformat ireversibil modul in care se fac injectarile cu acid hialuronic: mult mai putin dureros, mai economic, mai sigur, mai comod.

„Cand vrei sa devii expert, te intorci la scoala. In medicina estetica, in special cea la nivel facial pe care ne-am axat in congresul de anul acesta, cheia succesul o reprezinta protocolul urmat si tehnica de injectare. Baza acestora sta fara doar si poate in cunoasterea anatomiei faciale (muschii, vascularizarea, nervii, pozitionarea oaselor) si cum acestea isi schimba structura odata cu varsta si cum noi, medicii putem utiliza acidul hialuronic pentru a obtine rezultate naturale. Pentru a facilita aceste cunostinte pentru medicii romani din toata tara am ales ca in acest an sa venim cu o prezentare unica, aceea de a transmite live de la Catedra de Anatomie, una din cele mai apreciate catedre din Europa si un momument inscris in patrimoniul national, notiunile de anatomie si demonstratiile in direct pe cadavru, printr-o alegorie cu celebra vraja din Harry Potter – Kedavra Studiorum. La fel si medicii au aratat direct pe cadavru injectarea precisa, de aceea dorim sa ne aducem elogiile prof. dr. Forin Filipoiu si catedrei pe care o conduce prin vraja specifica evenimentului Vivat Academia, Vivat profesores”, explica reprezentantii See Try Buy Company, organizatorii congresului.

Dr. Wolfgang Redka – Swoboda, prin vraja Expertus Complicatiae, a fost cel care a prezentat direct pe cadavru traseul arterelor, venelor si altor structuri anatomice ascunse privirii care au fost disecate si analizate, punctand astfel moditalitatile prin case se pot evita complicatiile. Astfel echipa de medici a demonstrat ca  rezultatele depind atat de alegerea tipului de substanta injectata precum si de cunoasterea perfecta a structurilor anatomice si stapanirea tehnicilor de injectare, altfel nu putem scapa de imaginile grotesti cu buze diforme de tip „peste” sau pometi de „cauciuc”. Pentru mentinerea rezultatului tratamentului pe o durata cat mai lunga, dr. Stefan Lipp a punctat eficienta tratamentului complementar cu ajutorul cosmeceuticelor Teoxane,  singurele care contin acelasi tip de substanta precum injectiile cu acid hialuronic.

„Cum transmiti cel mai memorabil informatia stiintifica? Si calitatea celui mai pur acid hialuronic? Oferind seringi cu gel de prosecco in cadrul  momentului festiv de final si introducand in scena celebra bufnita de la Hogwarts in cadrul prezentarii despre siguranta procedurilor estetice. De asemenea, barul de texturi, unde medicii au probat direct textura, vascozitatea, capacitatea de umplere, capacitatea de a-si pastra forma la presiune si intindere a tuturor seringilor de acid hialuronic, a fost propus ca un experiment stiintific din care nu au lipsit eprubetele, recipiente care au facut deliciul de final, inlocuind clasicele pahare de sampanie”, adauga reprezentantii See Try Buy Company.

Dezvoltat de Laboratoarele Teoxane, Teosyal RHA este un acid hialuronic asemanator cu cel natural, substanta pe care o avem in mod natural in organism si care are rol de captare a apei in epiderma. Este cel mai scump filler pentru restaurarea volumelor faciale, cu cel mai inalt grad de puritate, care se integreaza perfect la locul injectarii fara sa fie perceput nici vizual, nici tactil. Asadar, rezultatul este foarte natural, fara ca cineva sa-si dea seama de interventie, fiind perfect pentru zonele mobile ale fetei cum sunt obrajii, pliurile nazolabiale si ale ochilor, fruntea, zona periorala.

Efortul logistic a fost cu atat mai impresionant cu cat s-au desfasurat de fapt patru evenimente intr-unul: cursurile practice cu Dr. Dorina Donica, expert mondial in firele de sutura pentru lifting si bioregenerare LuxeFace si cursurile de disectie, anatomie si restaurare a volumului compartimentelor fetei la barbat versus femeie si mama versus fiica. Alt subiect dezbatut s-a concentrat in jurul laserelor Cynosure pentru epilare definitiva, care scurteaza semnificativ durata tratamentului si numarul de sedinte, permit tratarea tipurilor de piele bronzata si ofera confort real nesascrificand eficienta pentru scaderea durerii.

Despre SEE.TRY.BUY Company
SEE.TRY.BUY Company este singura firma din domeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau de produse fac parte Teosyal - cel  mai pur acid hialuronic si Teoxane  cosmeceutice, dispozitivul de microneedling cu 70 de indicatii Dermapen, firele de sutura pentru lifting Luxeface, laserul Sciton si ForeverYoung BBL, laserele Cynosure - etalonul in epilare definitva si indepartare tatuaje, Lipocontrast - combinatia unica de frig si cald ce topeste grasimea, Biodermogeneza – tratametul ce repara vergeturile, Canfield - cele mai acurate fotografii estetice medicale, Endymed - specialistii in radifrecventa pentru fata si corp, Nunni - solutia pentru melasma, CellVibe - undele de soc elevetine pentru disparitia celulitei, in concluzie tot ce e mai bun din ce e mai bun, ales pe spranceana pentru expertii in estetica din Romania. Pentru mai multe informatii accesati www.seetrybuy.roneer.ro

Recomandari din Ghid de Shopping