Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

Pentru o îngrijire delicată a mâinilor și a tenului, elmiplant lansează gama de săpunuri solide cu 98% ingrediente naturale și fără parabeni.


Formula unică a noilor săpunuri solide elmiplant garantează o curățare care îți va lăsa pielea catifelată. Cu o combinație de ingrediente de origine naturală, cremă hidratantă și complex Nutrimoist, pentru hidratarea pielii, și parfumuri moderne, răcoritoare, acestea îți vor oferi o senzație de revigorare la fiecare spălare.

Gama elmiplant include patru tipuri de săpunuri solide: Aqua Breeze, Nourishing Touch, Moisture Miracle și Exotic Elixir:
• Aqua Breeze, care conține alge și minerale marine, pentru o senzație de răcorire
• Nourishing Touch, cu iaurt și miere, care va întări bariera de protecție împotriva factorilor externi nocivi, pentru o senzație de confort
• Moisture Miracle, având o formulă îmbogățită cu iris și uleiuri prețioase, care vor oferi pielii o hidratare intensă
• Exotic Elixir, cu merișoare și fructul pasiunii, bogat în minerale, vitamine și acizi grași, care vor ajuta la păstrarea senzației de hidratare și de revitalizare.

˝Există numeroase studii internaționale care indică faptul că igiena mâinilor este una dintre cele mai simple, ieftine și eficiente metode de a preveni apariția infecțiilor. Pentru noi, acest aspect poartă o foarte mare importanță atunci când planificăm extinderea portofoliul de produse. De aceea, alături de specialiștii elmiplant am dezvoltat noua gamă de săpunuri solide, cu 98% ingrediente naturale, pe care românii să le integreze în rutina de îngrijire˝, a declarat Adriana Ilioiu, Sarantis România.

Nutrimoist este un complex hidratant avansat, care combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe în cosmetologie. Astfel, săpunurile din gama elmiplant vor oferi hidratare imediată atât feței, cât și mâinilor, iar pielea va fi protejată și catifelată.

Produsele sunt disponibile în supermarketurile și hipermarketurile din România începând cu luna februarie 2018, la prețul estimativ de 2.20 lei.

Alege-ți și tu săpunul preferat din gama elmiplant, pentru a-l incorpora în rutina zilnică de îngrijire!

Mai multe detalii:
www.elmiplant.com
Facebook elmiplant
Instagram
Youtube

Despre elmiplant
elmiplant este un brand românesc de produse cosmetice, cu peste 100 de articole în portofoliul său. Având natura ca sursă de inspirație pentru gamele sale, elmiplant pune la dispoziția consumatorilor produse cosmetice sigure și eficiente pentru toate tipurile de piele, pentru îngrijirea tenului, cât și pentru corp și protecție solară. Compania investește constant în cercetare și control și în tehnologie avansată, pentru a crea produse cosmetice din ce în ce mai eficiente și mai sigure pentru îngrijirea personală.ferratumbank.ro

Recomandari din Ghid de Shopping