Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

Fiecare anotimp vine cu provocări pentru tenul tău. Primăvara, datorită fluctuațiilor de temperatură, rutina ta de beauty trebuie regândită.

Uneori, când tenul reacționează ciudat și simți că niciun produs nu te ajută, soluția poate fi o vizită la estetician.

Iată 3 semne care îți indică faptul că tenul tău are nevoie de un tratament facial:

1. Te confrunți cu acnee
Primul semn care ar trebui să te pună pe gânduri? Momentul în care începi să te confunți cu acnee. Nu încerca să rezolvi situația singură. De cele mai multe ori, nu faci decât să înrăutățesti aspectul tenului! Mizează pe o vizită la estetician, pentru o extracție corectă. Nu uita și de medicul dermatolog care îți va recomanda produsele potrivite pentru curațare.

2. Tenul tău are un aspect tern
După sezonul rece, foarte multe dintre noi ne confruntăm cu un aspect tern al tenului. Soluția? O exfoliere chimică te va ajuta să te bucuri de o piele luminoasa, potrivita pentru zilele însorite de primăvară!

Biologht Luminex Mask de la Repechage este un tratament expres, de 15 minute, care  îi conferă tenului un aspect luminos, fără cusur! Un cocktail de ingrediente active precum acidul glicolic, acizii citrici și extracte de alge marine va curăța în profunzime, va hidrata și va da luminozitate pielii.

Fii cu bagare de seamă, Biolight Luminex Mask se efectuează doar în salon, de către un estetician.

3. Pielea este foarte uscată și se descuameză 
În lunile reci de iarnă, tenul este deshidratat și prezintă zone descuamate sau vase de sânge sparte. Acum este momentul să te concentrezi pe refacerea lui! Cremele dense și hrănitoare pot fi de ajutor, dar dacă nu observi îmbunătățiri, tratamentele faciale potrivite pot fi de mare ajutor. Soluția ideală pentru a reface pielea agresată de frig? Încearcă un tratament facial pe bază de alge marine!
 
Datorită conținutului crescut de vitamine, minerale și aminoacizi acestea fac minuni pentru tenul tău! Seeaweed Facial de la Repechage hidratează, luptă împotriva semnelor îmbătrânirii și protejează împotriva razelor UVA și UVB.carturesti.ro

Recomandari din Ghid de Shopping