Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

La școală este recomandat să purtăm un machiaj aproape insesizabil, cât mai natural, în culori deschise, pudrate.

Este vorba despre magia “M-am trezit arătând așa – fabulos!” . Dar ce faci atunci când sună clopoțelul la final de zi? Dacă ți-ai făcut planuri și urmează să ieși în oraș cu prietenii sau chiar la o petrecere, simți nevoia să adaugi intensitate și glamour machiajului tău, nu-i așa? În cazul acesta, ai nevoie de produsele colecției COOL DUPĂ ȘCOALĂ, care te vor ajuta să obții un look simpatic și discret pentru zi, care poate fi transformat cu ușurință într-unul de seară, folosind aceleași produse.

GENE CU ASPECT NATURAL/GENE ÎNDRĂZNEȚE

La ore, genele trebuie să fie definite cu cantitatea potrivită de produs, iar mascara Can’t Stop The Volume este ideală în acest sens. Un singur strat de mascara aplicat dimineața este suficient pentru un look natural, dar de efect. Iar imediat ce sună clopoțelul, trebuie doar să iei bagheta magică (periuța mascarei) și să mai aplici un strat și… abracadabra! Genele tale sunt voluminoase, arcuite și se simt confortabil totodată. Poți aplica oricâte straturi îți dorești – tu decizi când te oprești.

Nuanță
#100 Black
Preț recomandat: 15,50 RON

EVIDENȚIAZĂ-ȚI OCHII

Știm că machiajul ochilor poate fi dificil de realizat uneori, așa că Miss Sporty a găsit o modalitate prin care să îți ușureze munca – atât pentru make-up de zi, potrivit pentru a merge la școală, cât și pentru cel de seară. Paleta de farduri DESIGNER All In One este singurul produs de care ai nevoie pentru o privire wow!

MAI ÎNTÂI, PENTRU ȘCOALĂ…
   
Primer-ul minunat al paletei este o bază catifelată pentru cele 4 nuanțe de fard de ochi (în formule atât mate, cât și sidefate), prelungindu-le acestora rezistența și amplificandu-le intensitatea.

IAR MAI APOI, PENTRU LOOK-UL COOL DE DUPĂ ȘCOALĂ…
   
Adaugă illuminator pe arcadă și în colțul intern al ochiului pentru a avea o privire sclipitoare. Urmează să-ți definitivezi look-ul cu ajutorul tușului pentru ochi Gel Liner – acesta te va ajuta să obții acel efect sexy, pe care îl observi la acele fete norocoase care sunt răsfățate mereu de un make-up artist!
Preț recomandat: 23,00 RON

#100 Nude
#200 Smoky

UNGHII DE ARTIST

Poate că ți-ai petrecut după-amiaza la orele de pictură sau de educație artistică, însă cine spune că nu poți continua să fii creativă și după școală ? Lacurile de unghii Can’t Stop The Colour sunt instrumentele care scot la iveală latura ta artistică! Folosește-le pentru a obține o manichiură inedită în stilul watercolour. Cele 4 nuanțe strălucitoare și delicioase ale lacurilor provoacă dependență! Pregătește-te să ai acea manichiură-curcubeu la care ai visat dintotdeauna. Singura limită este imaginația ta, așa că… ce mai aștepți?!
Preț recomandat:8,50 RON

#010 Yellow                #020 Blue               #030 Candy         #040 Purple
       Paint                           Pencil                        Palette                 Gallerydrcalm.ro

Recomandari din Ghid de Shopping