Primavara aceasta, unghiile tale intra in vacanta de frumusete!

Daca sezonul rece ti-a afectat manichiura, atunci serul concentrat pentru regenerarea unghiilor si cuticulelor, Feminohelp Unghii, e tratamentul de care ai nevoie!

Sunt neplacute momentele in care remarci ca ti s-a stricat manichiura, mai ales atunci cand nu urmeaza o noua programare la salon. Dar mai trista este clipa in care remarcam ca unghiile se exfoliaza, devin fragile si se rup, ”stergand” imaginea placută a unei manichiuri ingrijite.

Nu e de mirare ca iarna observam cel mai des acest lucru. Responsabili sunt factorii externi cumulati cu efectul diferitelor produse de colorare ale unghiilor care pot agresa unghiile. In mod natural, unghiile au un continut scazut de uleiuri si de apa, de aceea sunt mult mai predispuse sa devina uscate si sa se exfolieze in aceasta perioada.

Uita de manusile cu care ai fi putut sa-ti ascunzi manichiura in timpul iernii, pentru ca primavara aceasta Feminohelp Unghii devine aliatul tau de nadejde pentru un refresh al unghiilor tale!

Ingrijire intensa de la prima aplicare

Serul regenereaza in mod eficient unghiile si cuticulele fragile si deteriorate. Formula inovatoare, imbogatita cu 5 uleiuri naturale, intareste si restaureaza unghia, protejand-o impotriva ruperii si despicarii. Datorita concentratiei mari de ingrediente active, unghiile fragile si mate devin netede, puternice si lucioase. Aplicatorul sub formă de pensula distribuie usor si precis produsul, masand delicat unghiile si cuticulele, accelerand astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.

Pentru a obtine efectul maxim asupra unghiei, Feminohelp Unghii se aplică direct pe unghiile naturale in perioada de pauza dintre sesiunile de oja semipermanenta sau de fiecare data inainte de utilizarea ojei obisnuite. Prin aplicarea serului Feminohelp Unghii, vei mentine un nivel optim de hidratare si un aspect sanatos al unghiei.

Bucura-te de efectul spectaculos al celor 5 uleiuri naturale ce determina regenerarea rapida si eficienta a unghiilor si cuticulelor uscate:
• ULEIUL DE ARGAN regenereaza eficient unghiile si cuticulele uscate;
• ULEIUL DE RICIN este renumit pentru proprietatile de regenerare, creste rezistenta unghiilor si le confera stralucire, hranind si hidratand cuticulele;
• ULEIUL DE MASLINE hidrateaza intensiv si hraneste unghiile deteriorate si cuticulele;
• ULEIUL DE SUSAN inmoaie cuticulele dure din jurul unghiei si calmeaza iritatiile;
• ULEIUL DE AVOCADO netezeste si hraneste cuticulele uscate si crapate din jurul unghiei.

Feminohelp Unghii – Sanatatea inseamna frumusete!

Feminohelp Unghii

 

 carturesti.ro

Recomandari din Ghid de Shopping