Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Vrei să te asiguri că părul tău arată sănătos, strălucitor și plin de vitalitate în această primăvară?

Este bine de știu că aplicarea balsamului nu este suficientă pentru a reduce efectele dăunătoare ale iernii asupra firului de păr. Acum este momentul potrivit să începi să îl răsfeți cu măști hrănitoare, pentru a-ți reenergiza podoaba capilară.
   
Ingredientele active din aceste produse ajută la creșterea părului, oferă protecție împotriva deteriorării și au un efect de catifelare și ordonare asupra firului.

Fii atentă la aceste aspecte dacă vrei o podoabă capilară de invidiat în această primăvără!

Protejează culoarea părului
Părul își pierde din intensitate culorii pe perioada iernii, ceea ce poate fi extrem de frustrant. Măștile de păr sunt un mod simplu și plăcut de a-ți păstra nuanța vibrantă pentru cât mai mult timp între vizitele la salon. În plus, un astfel de produs de îngrijire oferă strălucire de lungă durată, dar și protecție împotriva transformării tonalității culorii.

Prelungește rezultatele colorării, cu ajutorul Color Radiance Intensive Mask de la Londa Professional. Aceasta conține extract de fructul pasiunii, recunoscut pentru puterea sa hrănitoare, și coajă de portocală, ce are un pH acid, cu rol în stoparea efectelor de oxidare nedorite.

În plus, formula sa protejează împotriva mătuirii și hidratează intens. Astfel, te vei bucura de o nuanță vie a părului toată primăvara!

Combate electrizarea părului
Părul rebel poate fi dificil de aranjat și de descurcat, iar primăvara tendința de electrizare poate fi o adevărată provocare. Dacă vrei să îți păstrezi forma buclelor și să previi dezordonarea lor, mizează pe o mască de netezire.  Recomandarea noastră? Smoothen Mask de la System Professional -oferă protecție formei părului și  elasticitate firului.  Masca de netezire reduce efectul de încrețire și dezordonare a părului și asigură uniformizarea firului de păr.

Cu ulei de avocado și extract de cașmir, Smoothen Mask lasă părul ușor de manevrat și mătăsos la atingere. Definește buclele, fortifică firul  și îi păstrează în același timp forma.

Mizează pe luminozitate
Cine nu își dorește un luciu natural și plin de vitalitate? Ei bine, poți scăpa ușor de aspectul tern al părului cu ajutorul unei măști pentru strălucire.

Oil Reflections Luminous Reboost Mask de la Wella Professional este o mască ce hrănește și uniformizează textura firului pentru extra luminozitate.  Conține extract de ceai alb și ulei de camelie ce acționează asupra unui tratament intens. Parfumul delicat de mosc, vanilie și lemn de cedru îți oferă o experiență de neuitat, cu rezultatele dorite de fiecare dată: un păr foarte neted, hidratat și luminos!

Preț recomandat Color Radiance Intensive Mask de la Londa Professional: RON 67
Preț recomandat Smoothen Mask de la System Professional: RON 177
Preț recomandat Oil Reflections Luminous Reboost Mask de la Wella Professional: RON 70vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping