Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

bruno banani își extinde portofoliul și lansează ediția limitată “No Limits”.


Parfumurile clasice bruno banani pentru femei și bărbați inspiră încredere, sunt neconvenționale și pline de umor, pentru a le permite celor care le poartă să sărbătorească viața, trăind-o la limită. În februarie 2018, bruno banani merge chiar mai departe. Cu parfumurile “No Limits” pentru Ea și El nu vor mai exista limite în timpul nopților calde și intense, care vor dezvălui latura excentrică a fiecăruia dintre noi. Noua ediție limitată va fi un must-have pentru pielea ta și pentru orice fan al brand-ului bruno banani.

O petrecere decadentă
Viaţa nu este doar despre inteligenţă și cumpătare pe timpul zilei. Nopțile lungi ne fac să ne simțim mai liberi, iar viața de noapte ne ajută să ne desprindem de restricţiile cotidiene. De aceea, bruno banani sparge toate tiparele pentru a induce acest sentiment în noile sale parfumuri irezistibile în ediţie limitată.

No Limits pentru El
Are un look cool și ştie cum să dea tonul noilor tendinţe. Cu strălucirea pe care o emană, El este întotdeauna acolo unde se întâmplă magia. Atitudinea masculină a parfumului “No Limits” are o aromă fructată de guarana, îmbinată cu note proaspete de măr şi o aromă surprinzătoare de nuci. Puterea hipnotizantă a lemnului de guaiac și farmecul vetiver-ului lasă parfumului o amprentă memorabilă și masculină.

No limits pentru Ea
Atunci când intră în club, toate privirile se ațintesc asupra ei. Este pregătită pentru o noapte memorabilă și știe cum să își folosească atuurile. Notele puternice de crăiță alături de aroma proaspătă a mandarinei și notele vibrante a florii de Cassis îi completează perfect look-ul. Mirosul delicat de piersică, notele proaspete de cacao, vanilia care creează dependenţă şi notele fructate de zmeură dezvăluie feminitatea periculoasă a parfumului No limits pentru ea.

Despre bruno banani
bruno banani este brand-ul de parfumuri care te face să zâmbești. Cu un stil uşor de înţeles, este un brand care nu se ia prea în serios, reamintindu-le consumatorilor să aibă încredere în ei însuși. Nu contează ce faci, contează cum faci, iar restul va veni în mod natural. Lăsaţi-vă inspiraţi de indentitatea neobişnuită şi îndrăzneaţă a brand-ului!

No Limits pentru El şi pentru Ea:
-Apă de Toaletă pentru Ea 40 ml – 95 RON
-Apă de Toaletă pentru El 30 ml – 92 RON
-Apă de Toaletă pentru El 50 ml – 114 RON

„Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-şi stabili preţurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziţionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de preţul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoţii. De asemenea Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să îşi stabilească propria politică promoţională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienţilor săi, independent şi/sau suplimentar faţă de operaţiunile promoţionale iniţiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).”neer.ro

Recomandari din Ghid de Shopping