Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Mexx prezintă noul parfum pentru Ea și El


Viața nu trebuie să fie niciodată plictisitoare! Fiecare zi este o ocazie de a transforma obișnuitul și de a-l face extraordinar, cu noul duo de parfumuri semnat Mexx. Forever Classic Never Boring pentru Ea și El oferă un plus de stil, care transformă viața de zi cu zi în ceva neașteptat. Distrează-te, experimentează, dar fii întotdeaua tu însuți!

În ziua de astăzi ai puterea și versatilitatea de a fi mai multe persoane în același timp, iar Mexx recunoaște acest lucru. Aşa că lasă-te descoperit! Prin noul său parfum, Mexx alungă preconcepțiile, celebrând prospeţimea stilului clasic. La urma urmei, cine a spus că stilul clasic nu te poate inspira? Conceput pentru tinerii dinamici, care refuză etichetele, Forever Classic Never Boring este rafinat, dar relevant… și întotdeauna fascinant.

Forever Classic Never Boring oferă exact ceea ce spune că oferă - un parfum contemporan, elegant și sofisticat, care oferă o atitudine fresh şi jucăuşă. Prin mix-ul de ingrediente tradiționale şi surprinzătoare, precum notele de praline sau fructele de caju, parfumul emană un amestec perfect de energie și încredere în sine, permițându-vă să profitați la maximum de fiecare zi.

Pentru Ea
Parfumul elegant pentru Ea are o aromă rafinată, cu accente florale și fructate. Notele delicioase de pere, coacăze, mandarine și piersici sunt amplificate de mirosul florilor de lotus și de cel al frunzelor de violete, creând astfel un parfum extrem de feminin. Această aromă se împletește cu tonuri moderne de praline, adaugând căldură experienței senzuale bogate.

Pentru El
Forever Classic Never Boring pentru El este un parfum lemnos inedit, un amestec vibrant de citrice cu note de bergamotă, rafinat de accentul suculent al fructelor de caju. Notele de mijloc verzi și aromate ale rozmarinului și ale eucaliptului sunt evidențiate de nuanțele energizante de iasomie, pentru ca la final parfumul să poarte o semnătură suavă, de lemn, patchouli și chihlimbar.

Design-ul contemporan-clasic
Cele două parfumuri complementare sunt prezentate în sticle pătrate, cu un aer contemporan dar și cu accente clasice, de calitate atemporală. Flaconul pentru Ea este în culoarea piersicii, la fel ca parfumul din interior. Flaconul pentru El are capacul şi eticheta gri, iar parfumul este de culoarea verde deschis. Ca o completare, ingredientele parfumului sunt imprimate elegant pe partea din spate a fiecărei sticle – coacăze negre și fructe de caju. Ambele capace sunt marcate cu distinctivul semn XX al siglei Mexx pentru o finisare perfectă. Cutiile premium din carton prezintă numele parfumului într-un font simplu, dar curajos.

Campania publicitară
Mexx încurajează oamenii să iasă din zona lor de confort. Vizualul campaniei prezintă doi adulți tineri, Max și Charleen, în două posturi contrastante, care demonstrează că cei doi nu sunt definiți de etichete. El este un “tip drăguț” sau un “bărbat alfa”? Ea este o “fată simpatică” sau o “femeie puternică”? Campania este completată de sloganul ‘UnboXX Yourself’, care este gravat pe ambalajele celor două sticle de parfum.

INFORMAŢII DEPRE PRODUS
FOREVER CLASSIC NEVER BORING BY MEXX

Mexx prezintă noul parfum pentru Ea și El: Forever Classic Never Boring. Cele două parfumuri reprezintă o declarație de stil care îți va transforma total viața de zi cu zi, aşa că lasă-te descoperit!

Pentru Ea
Un miros atemporal floral-fructat, dar cu atitudine. Notele de flori de lotus si de coacăze negre sunt învăluite de accentul fin de pralinel.

Gamă:                        
Apă de toaletă 30ml – 95 RON
Apă de toaletă 50ml – 131 RON
Deodorant Spray 75ml – 28 RON

Pentru El:
O aromă lemnoasă cu atitudine - un amestec de note de rozmarin și bergamotă, rafinat de nuanțele aromate ale fructelor de caju.

Note de vârf:                    Bergamotă, Grapefruit, Lămâie, Portocală, Caju
Note de mijloc:         Rozmarin, Iasomie, Eucalipt, Mușchi de pământ
Note principale:         Cedru, Paciuli, Santal, Chihlimbar

Gamă:                         
Apă de toaletă 30ml – 92 RON
Apă de toaletă 50ml – 114 RON
Apă de toaletă 75ml – 141 RON
Deodorant Spray 75ml – 28 RON

„Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-şi stabili preţurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziţionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de preţul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoţii. De asemenea Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să îşi stabilească propria politică promoţională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienţilor săi, independent şi/sau suplimentar faţă de operaţiunile promoţionale iniţiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).”manzara.ro

Recomandari din Ghid de Shopping