Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

În interiorul tuturor există o parte rebelă ascunsă care vrea să iasă și să se distreze din când în când.

Conectează-te cu acel “enfant terrible” interior și bucură-te de nonconformism.  Primăvara este momentul ideal să încerci un look nou, îndrăzneț.

Londa Professional dă tonul sezonului de  primăvară – vară cu un concept de tehnici de culoare și stil reunite sub denumirea de Random Rebel. Mesajul? Alege un stil aparte și depășește limitele. La urma urmei, o transformare rebelă arată bine pe oricine.

Inspirația tendințelor Random Rebel vine dintr-o mare varietate de stiluri și detalii ascunse și poate fi creat rapid. Orice amănunt care încalcă regulile este permis: de la stilul punk la un stil de prințesă, de la cel rock la rococo.

Ce face trendul Random Rebel atât de intersant și de flexibil?  Detaliile rebele ascunse într-o  coafură clasică prind viață când orele de lucru se termină. Un stil neconvențional și culorile se dezvăluie brusc într-o manieră distractivă și jucăușă!

Culori îndrăznețe pentru primăvară-vară 2018
Ce diferențiază look-ul Random Rebel?  Culorile plasate strategic, aproape ascunse, se dezvăluie brusc. Scântei de roșu aprins, roz sau bleu contrastează în mod elegant cu tonurile naturale. Rezultatul este ca un artificiu secret de stil, ce așteaptă să iasă la suprafață.

Descoperirea unor elemente ascunse și creative îți oferă o schimbare instantă de look!

Culori vedetă pentru primăvară-vară 2018
Paleta de culori la modă este un amestec îndrăzneț de tonuri vibrante, expresive, care se deosebesc de nuanțele de bază mai subtile. Tonuri electrice precum auriu strălucitor, roz, roșu pasional, violet și nuanțele reci, ies în evidență atunci când secretul din păr este dezvăluit.

Tunsorile pentru primăvară-vară 2018
Tunsorile alese sunt cele purtabile zi de zi, înfrumuseţate de anumite detalii secrete, ascunse.
Aceste detalii culorate prind viață prin utilizarea unor tatuaje de păr expresive, lungimi deconectate și undercut -uri.

Styling pentru primăvară-vară 2018
Stiluri diferite sunt folosite pentru a dezvălui secretul ascuns din păr, cum ar fi împletituri sau cocuri. Styling-ul poate fi, de asemenea, un secret!  

Radiant Rose Secret
Acest look casual acunde un undercut cu o culoare îndrăzneață, care prinde viață atunci
când părul este pieptănat pe spate și fixat.

Braided Blast Secret
Trei împletituri colorate pe partea stângă contrastează grațios contururile line ale tunsorii. Perfect pentru păr creț sau ondulat.

Twisted Slick Secret
Un coc elegant, dar totuși curajos dezvăluie tehnica de colorare nebunatică și plină de luminozitate. O tehnică ideală pentru părul mai închis. O lumină foarte subtilă face culorile să fie remarcate și mai mult.manzara.ro

Recomandari din Ghid de Shopping