Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Gigi Hadid este un adevărat  trendsetter, fie că vorbim de ținutele pe care le poartă sau de părul ei lung și superb!

   
Fidelă blondului, modelul este este o fană a unui look relaxat, effortless.  Una dintre coafurile care au rămas în inima fanelor este cea pe care a purtat-o la show-ul Tommy Hilfiger de la Săptămâna Modei de la Milano. De ce? Pentru că look-ul suprinde perfect vibe-ul de cool girl.
    
Haistylistul Eugene Souleiman, ghd Fashion Week Ambassador, îți explică pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru un look ca al lui Gigi Hadid.

Pornind de la “viteza vieții de zi cu zi”, Souleiman și-a propus să creeze un look pe cât de simplu, pe atât de seducător.

Patru pași pentru un look ca al lui Gigi Hadid

1. Piaptănă părul cu atenție  și creează o cărare  cât mai naturală, pe centru.

2. Strânge părul în două cocuri lejere și folosește timp de câteva minute un uscător de păr ghd air® hairdryer. Așteaptă câteva secunde înainte de a le desface pentru a obține o textură cât mai naturală.

3. Pentru a da părului și mai multă textură, folosește un styler ghd gold pentru a ondula secțiuni izolate din păr. Realizează bucle spiralate pentru un look modern cu volum și un vibe relaxat, nonșalant.

4. La final, mizează pe micro-împletituri pentru un look ca al lui Gigi Hadid. Răsucește câteva secțiuni și fixează-le apoi cu ajutorul unui styler ghd gold, fără a a folosi un elastic.  Un look ideal pentru festivaluri și vacanțe la mare cu prietenii!manzara.ro

Recomandari din Ghid de Shopping