Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Frumusețea de care cei din jurul nostru se îndrăgostesc se află la interior, dar depinde doar de noi să o descoperim!

Așadar, prin campania ‘Dezvăluie frumusețea’, elmiplant își propune să evidențieze frumusețea naturală a femeilor, cea care provoacă zâmbete și emoții pozitive, și să le redea acestora încrederea în trăsăturile cu care au fost înzestrate.

Fiecare femeie are trăsături naturale care, atunci când sunt corect evidențiate, o diferențiază și o fac să se simtă mai atractivă. Acestea sunt, însă, uitate sau neglijate odată cu trecerea timpului. Așadar, elmiplant, alături de Dana Rogoz, ambasadoarea elmiplant, le încurajează pe femei să își redescopere puterea interioară și să își dezvăluie cu încredere frumusețea naturală.

Pentru reactivarea naturală a colagenului din piele, care va ajuta la menținerea trăsăturilor  naturale, elmiplant a lansat gama MultiCollagen, formată din cremă antirid de zi, de noapte și serumul antirid concentrat. Acestea sunt îmbogățite cu Collagen Restorer, un ingredient antirid premiat, care activează 3 tipuri de colagen natural, iar pielea femeilor își va recăpăta frumusețea printr-o acțiune antirid intensă.

elmiplant si Dana Rogoz incurajeaza frumusetea naturala a femeilor si lanseaza campania 'Dezvaluie frumusetea'

‘Dezvăluie-ți frumusețea’ alături de specialistul elmiplant

elmiplant le acordă femeilor un sprijin suplimentar în procesul de dezvăluire a frumuseții prin crearea unui spațiu dedicat campaniei, situat în centrul comercial Mega Mall din București, la etajul -1, în apropierea supermarketului Carrefour. Un specialist în tehnici de frumusețe le va aștepta acolo, pregătit cu recomandări de îngrijire a tenului și de alegere a coafurii ideale prin care să își evidențieze trăsăturile naturale.

Spațiul va fi disponibil în perioada 11-12 mai, în intervalul orar 12.00 - 20.00, și le va oferi femeilor oportunitatea de a testa produsele MultiCollagen, dar și alte produse elmiplant. În plus, vineri, 11 mai, începând cu ora 16.00, până la 20.00, Dana Rogoz va fi prezentă în spațiul dedicat campaniei, pentru a fi alături de acele femei care doresc să își ‘Dezvăluie frumusețea’ alături de elmiplant.

Acceptă și tu invitația elmiplant și ‘Dezvăluie-ți frumusețea’!Despre elmiplant
elmiplant este un brand românesc de produse cosmetice, cu peste 100 de articole în portofoliul său. Având natura ca sursă de inspirație pentru gamele sale, elmiplant pune la dispoziția consumatorilor produse cosmetice sigure și eficiente pentru toate tipurile de piele, pentru îngrijirea tenului, cât și pentru corp și protecție solară. Compania investește constant în cercetare și control și în tehnologie avansată, pentru a crea produse cosmetice din ce în ce mai eficiente și mai sigure pentru îngrijirea personală.

 e-clean.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping