Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Sezonul cald vine la pachet cu ploi scurte de vară.

Nu îți fă griji, părul tău poate arăta impecabil chiar și în această perioadă, dau asigurări experții ghd.

Iată câteva trucuri simple pentru a face față umezelii!
Care este secretul unei coafuri impecabile, chiar și în zilele ploioase? Un duo imbatabil: un styler fixativ și  un fixativ Mistify Me de la Eimi. Acum vine partea interesantă, acestea nu sunt folosite cum te-ai aștepta. Iată ce trebuie să faci de fapt!

”După ce te-ai coafat cu stylerul așa cum îți dorești, pulverizează fixativul direct pe mâini și, apoi, presează-l pe păr cu ajutorul degetelor. În general, eu nu aplic fixativ direct pe păr, dar când îți folosești mâinile aplicarea este mult mai precisă. Presează fixativul în câteva zone cheie  - cele mai afectate de umezeală și de electrizare.  Apoi, folosește-te de căldura restantă a stylerului pentru a-ți domoli alte fire rebele. Apelează la acest truc pentru a ține  la distanță efectul de electrizare. Căldura sigilează cheratina firului de păr și oferă o protecție de durată,” recomandă trainerul ghd România, Oana Motoi.
    
“Un mod simplu de a-ți împrospăta coafura dacă te-a prins ploaia? Mizează pe un bob fals. Aplică fixativul Mistify Me și apoi usucă cu foehnul părul doar în partea de sus. Straturile din interior nu vor fi la fel de afectate de umezeală, așa că te poți concentra pe netezirea și finisarea secțiunii superioare pentru un refresh instant!,” mai spune hairstylistul ghd România.

Preț recomandat Mistify Me Eimi de la Wella Professionals: RON 71e-clean.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping