Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Una din trei femei se confruntă cu problema părului uscat și fragil, problemă apărută în special din cauza spălării frecvente și neadecvate, a utilizării feonului, a plăcii sau ondulatorului și a altor acțiuni prin care părul pierde din proteinele de keratină, responsabile de rezistența și frumusețea sa. Pentru evitarea unor astfel de probleme și pentru a-l păstra puternic și frumos, părul are nevoie de atenție specială.


Noua gamă SYOSS CERAMIDE COMPLEX îi oferă fibrei capilare exact îngrijirea de care are nevoie, printr-o formulă pe bază de ceramide și keratină, care face părul de 10 ori mai puternic*. De asemenea, noua formulă ajută părul fragil și atunci când vine vorba de styling. Gama de styling Ceramide Complex cu efect anti-rupere întărește părul și contribuie la menținerea coafurii până la 48 de ore.

Fiecare femeie merită un păr frumos și sănătos, dar utilizarea repetată a uscătorului sau a plăcii de păr poate deteriora părul, care devine fragil și fără vlagă. Tocmai de aceea noul SYOSS CERAMIDE COMPLEX întărește fibra capilară de la rădăcină până la vârf prin complexul de keratină-ceramide. Acestea sunt lipide esențiale care fortifică firul de păr și împiedică uscarea și ruperea acestuia. Ceramidele sintetice au o concentrație mai mare decât cele naturale, proprii firului de păr, și îmbunătățesc instant rezistența și aspectul acestuia.

Șamponul, balsamul și tratamentul din noua gamă SYOSS CERAMIDE COMPLEX fortifică părul în moduri diferite.

Când vine vorba de produse de styling, una din doua femei caută produse care au ca efect fortificarea1 părului, iar SYOSS CERAMIDE COMPLEX este soluția ideală. Sistemul robust cu polimeri din fixativ și din spumă întărește părul, făcându-l cu până 100% mai puternic, oferind coafurii o rezistență de până la 48 de ore, chiar și atunci când este aceasta este expusă la agresiunea factorilor externi. Acum toată lumea poate avea un păr puternic și sănătos și un stil care durează!

SYOSS CERAMIDE COMPLEX Styling


Gama SYOSS CERAMIDE COMPLEX este deja disponibilă la raft, fiind formată din următoarele produse:

SYOSS CERAMIDE COMPLEX Șampon, 500 ml preț recomandat 17,59 lei şi 300m preț recomandat 11,89 lei
Regenerează firul de păr de la rădăcină până la vârf.

SYOSS CERAMIDE COMPLEX Balsam, 500 ml, preț recomandat 17,59 lei
Hrănește părul slăb și fragil. A se clăti.

SYOSS CERAMIDE COMPLEX Tratament intensiv fortifiant anti-rupere, 200 ml, preț recomandat 17,59 lei
Fortifică intens fibra capilară pentru un păr de 20 ori mai puternic*.

SYOSS CERAMIDE COMPLEX Fixativ cu efect de fortificare a părului, 300 ml, preț recomandat 17,59 lei
Cu un complex cu keratină-ceramidă, oferă fixare puternică de până la 48 de ore. Ușor de periat.

SYOSS CERAMIDE COMPLEX Spumă cu efect de fortificare a părului, 250 ml, preț recomandat 17,59 lei
Complexul de keratină- ceramidă din compoziția sa are efect anti-rupere și oferă o fixare puternică de până la 48 de ore. Textura ușoară și nelipicioasă face părul ușor de periat.

1 TNS Infratest Matrix, Styling 2013
* în comparție cu părul netrat

 

 manzara.ro

Recomandari din Ghid de Shopping