Un par vopsit inseamna un par cu nevoi speciale. Vrei sa il pastrezi mereu sanatos si stralucitor?

Atunci ai nevoie de produse de ingrijire dedicate. Iata ce sfaturi iti da in acest sens  Arabella Saulig, trainer the Studio si membru al echipei Wella Professionals:

” Pentru a ingriji corect un par vopsit, este nevoie in primul rand sa apelam la o linie speciala,  care contine ingredientele necesare nevoilor pe care le are acest tip de par. Este important sa intelegem faptul ca  o data ce l-am vopsit, parul isi schimba structura complet si are astfel nevoi diferite fata de cele ale unui par natural, netratat chimic.

Linia Brilliance Color de la Wella professionals contine vitamina  E ( un puternic antioxidant),  care protejeaza impotriva radicalilor liber, Pantenol ( vitamina hidratanta) si acid glioxilic ( ce ajuta la mentinerea culorii in timp)”.

Nici procesul de curatare  nu se face la intamplare.” In primul rand spalam parul cu samponul Brilliance Color – exista doua variante: pentru fir mediu spre subtire si pentru firul mediu spre gros. Important sa alegem samponul potrivit, pentru ca au consistenta diferita,  iar proportia de concentratie a substantelor active difera intre cele doua. Astfel, daca avem mai degraba un fir subtire, apelam la samponul pentru fir mediu spre subtire, pentru a pastra efectul soft, fara sa-l incarce”, spune stilistul Wella.

„Samponam bine, insistand in mod special pe zona de contur, efectuand un usor masaj circular cu buricul degetelor, apoi clatim din abundenta. Tamponam usor parul cu un prosop,apoi aplicam pe lungimi, evitand scalpul, fie un conditioner (balsam) Brilliance Conditioner, fie  masca Brilliance Mask.

Conditionerul este de recomandat persoanelor care se spala ceva mai des (1-3 zile) sau au un fir mai subtire, iar masca, fiind mai intensa, e recomandat sa fie folosita de persoanele cu firul mai gross  si uscat, sau care au un ritm de spalare de pana la 5 zile’, adauga aceasta.

Pe langa consistenta diferita, masca necesita durata de actionare pe par de 5 minute, pe cand conditioner-ul, dupa ce se aplica, se poate clati imediat. Ambele tratamente, o data aplicate, se distribuie uniform pe lungimi si se piaptana usor pentru a descurca parul.

Se clateste din nou foarte bine, dupa care, optional, se poate folosi si un produs ce nu se clateste si ofera un plus de protectie, lasand parul matasos - Brilliance Leave in Balm.  Acesta ajuta in mod special parul care isi pierde repede culoarea de pe lungimi.

„Lasand leave-in ul pe par, putem acum usca lejer sau apela si la un produs de styling, de preferat cu protectie impotriva razelor UV, ce pot afecta intensitatea si durabilitate”, incheie stilistul Wella Professionals.

Toate produsele au siun efect de reducere a incarcarii electrostatice.



eopticon.ro

Recomandari din Ghid de Shopping