Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Starea pe care ti-o da mersul la coafor e unica. Arati mai bine cu totul. Iar parul, parul arata divin.

Ce sa mai zicem de culoare si de stralucirea lui! De jocul cu lumina.

Si uite asa, in acest context, e normal ca parul vopsit are nevoie de o protectie speciala pentru a pastra timp indelungat culoarea la fel cum arata dupa tratamentul de vopsire din salon.
   
Stiai ca exista 3 dimensiuni ale modificarii culorii parului? Decolorare, transformarea culorii si prospetimea culorii? De asemenea, razele soarelui, mai ales razele UV, cauzeaza degradarea parului. Ea se poate manifesta in mai multe moduri, incluzand pierderea culorii si a rezistentei parului, dar si asprirea acestuia.

De aceea, SP mizeaza pe tehnologii 3D, care include extracte pretioase, filtre UV si combinatii de Panthenol, ceara de albine si Polyquaternium 7.

Atuurile lor? Ofera o protectie tridimensionala parului prin pastrarea intensitatii, stralucirii si prospetimii culorii pentru o durata mai mare de timp.

Iata un top 3 ale celor mai faine si mai pretioase extracte pe care le poti regasi in produsele SP.
• Extractul de Casmir – este un ingredient obtinut prin hidroliza din parul unei capre ce traiestie in Himalaya, o rasa specifica denumita capra de munte Chyangra ( parul ei se foloseste la esarfele Pashmina).  Acest extract ajuta la netezirea suprafetei parului ceea ce intensifica stralucirea.
• Extract din Frunze de maslin –antioxidant ce protejeaza culoarea impotriva decolorarii.
• Extract de perla asigura o stralucire maxima.piatraonline.ro

Recomandari din Ghid de Shopping