Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Manichiura Jessica Cosmetics este renumita pentru calitatea si frumusetea ei.

Culorile briliante, care stralucesc precum matasea, au un aspect proaspat ce dureaza pana la doua saptamani. Ti se pare greu de crezut? Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a te bucura de toate acestea:

1 – Protejeaza-ti unghiile! A doua zi dupa sedinta de manichiura, aplica un strat de sigilare Top Priority.

2 – Maseaza-ti cuticulele in fiecare seara cu Phenomen Oil. Pe timpul zilei, hidrateaza-le cu Nourish Therapeutic Cuticle Formula.

3 – Dupa 3-4 zile de la sedinta de manichiura, aplica un strat de Jessica Custom Colour si Brilliance High Gloss Finisher. Daca esti pe fuga, usuca-le rapid cu o picatura de Quick Dry.

JESSICA COSMETICS este un brand de referinta in ingrijirea unghiilor naturale. Compania este prezenta in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi.vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping