Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Primul parfum inspirat de oceanul însuși, DAVIDOFF Cool Water, face încă un pas în încercarea de a proteja apele oceanelor.

Vara aceasta brandul lansează un nou short film cu participarea lui Scott Eastwood, ambasadorul Cool Water. Mesajul central al filmului este un îndemn de a proteja una dintre cele mai prețioase resurse naturale ale lumii – care se află și într-unul dintre cele mai mari pericole. Filmul este o extensie a campaniei DAVIDOFF Cool Water Love the Ocean, care sprijină proiectul Pristine Seas, inițiat de National Geographic Society.

Noul film duce mai departe inițiativa Love the Ocean cu un îndemn adresat oamenilor de pretutindeni, cu scopul de a ne convinge că puterea de a schimba ceva este în fiecare dintre noi. „Ca entități individuale, avem mai multă putere de a schimba lumea decât ne imaginăm”, spune Scott Eastwood, care – fiind născut în California și crescut în Hawaii – are o conexiune specială cu oceanul.

Filmat aproape de San Diego, filmul Davidoff Cool Water Love the Ocean ne arată îngrijorarea lui Scott Eastwood în legătură cu protejarea oceanelor și devotamentul său în lupta împotriva poluării apelor. Mesajul inspirațional al filmului transmite idea că avem cu toții un rol important în această luptă – de aceea, pe parcursul acestei veri, DAVIDOFF Cool Water va sprijini lucrări de curățare a plajelor în țări-cheie și va încuraja oamenii de peste tot să își dovedească dragostea pentru ocean și să contribuie la schimbare.bestkids.ro

Recomandari din Ghid de Shopping