Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Pastreaza pentru mai mult timp intensitatea culorii. Ofera-i parului tau ingrijirea optima in acest sens.Linia Color Save de la System Professional are o formula ce integreaza complexul Microlight 3D imbunatatit. Datorita ingredientelor sale, printre care se numara si ceara de albine, filtru UV si extract de frunze de maslin, Samponul Color Save previne transformarea culorii si matuirea. Ii pastreaza prospetimea si protejeaza cheratina din firul de par. Pe langa acestea, curata delicat parul vopsit, protejeaza structura proteinica naturala a acestuia si asigura stralucire de durata.

Cealalta vedeta a gamei SP Color Save este Bi-Phase Conditioner, un produs leave-in cu beneficii duble. Acesta protejeaza nuanta parului si impiedica deteriorarea firului. Stratul superior, cu aspect laptos, contine ingrediente care protejeaza culoarea, pentru a preveni pierderea intensitatii, matuirea si pierderea prospetimii. Stratul inferior, cu aspect transparent, protejeaza structura proteinica naturala a parului, incapsuland radicalii liberi.

SP Color Save Shampoo - 66 lei

SP Color Save Bi-Phase Conditioner - 84 leifootshop.ro

Recomandari din Ghid de Shopping