Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Cine: Cara Delevigne, Rimmel London Ambassador, la Comic Con 2016Look-ul: Sexy cool

Inspirația: Molly R.Stern, Make-up artist al celebrităților, și-a dorit ca actrița, supermodelul și ambasadorul brandului Rimmel London să arate sexy... Pentru a complementa outfit-ul ieșit din comun, însă cu o tentă de casual și coafura fresh, Molly a iluminat tenul ușor bronzat și i-a accentuat look-ul cu ajutorul liner-ului edgy și a unei nuanțe vibrante pe buze.

Cum să obții look-ul:

PIELEA
La început, Molly a pregătit pielea Carei cu ajutorul spray-ului cu apă de trandafiri Jurlique, iar apoi a masat pielea cu serumul hidratant de la Revive, după care a aplicat crema cu oxigen Natura Bisse.

Molly a aplicat apoi un fond de ten Rimmel London cu textură ușoară, pentru a uniformiza tonurile pielii. Apoi a oferit acesteia o strălucire naturală cu ajutorul unui bronzer, conturând cu atenție pomeții pentru un look summerish.

BUZE
Molly a colorat intens buzele Carei cu nuanța In Love With a Ginger a rujului Rimmel London Moisture Renew.

OCHI ȘI SPRÂNCENE
Apoi a aplicat pe pleoape Magnif’eyes Double Ended Shadow & Liner în nuanța Queens of a Bronzed Age și a accentuat linia superioară și inferioară a genelor cu un creion negru pentru ochi, blenduind totul spre exterior. Pentru a aranja sprâncenele superbe ale Carei, le-a fixat cu gelul pentru sprâncene, tot de la Rimmel London. În final, Molly a aplicat două straturi din Rimmel London 24H Supercurler Mascara.

Produsele Rimmel London se găsesc în magazinele specializate.
Facebook: Get the London Look
Instagram: @getthelondonlookro

#LondonLooke-clean.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping