Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Atunci sau acum, sărutul și-a păstrat aceeaşi semnificație specială, depășind granițele timpului sau ale curentelor, ajungând să fie un laitmotiv al creațiilor artistice. Acesta merită sărbătorit din plin, pe 6 iulie, de Ziua Internaţională a Sărutului, așa că este timpul să treci la acțiune!

NIVEA te ajută să-ți pregătești buzele pentru un sărut memorabil, cu o gamă delicioasă de balsamuri de buze, special create pentru colorarea şi îngrijirea delicată a acestora. Fie că alegi NIVEA Fruitty Shine Cherry pentru buze strălucitoare, NIVEA Fruity Shine Strawberry pentru culoare intensă sau NIVEA Soft Rose pentru un touch romantic, buzele tale vor fi hidratate şi pregătite pentru săruturi care să facă istorie.

Preţ recomandat pentru balsamuri: 9.02 lei, fiecare.

Află poveștile celor mai faimoase săruturi, de-a lungul timpului:

1. Sărutul în artă. Sărutul exprimă senzualitate, pasiune, dorinţă şi vitalitate. Pictura “Sărutul” a lui Gustav Klimt este considerată drept cea mai importantă pictură art nouveau.

2. Sărutul divei. Buzele lui Marilyn Monroe au fost sursă de inspiraţie pentru pictorul Andy Warhol’s. Picturile acestuia înfăţisând buzele divei au devenit populare în întreaga lume.

3. Primul sărut din cinematografie. În 1896, protagoniştii May Irwin şi John C. Rice au prins curajul primului sărut în lumea cinematografiei. Deşi filmul era intitulat chiar “Sărutul”, publicul a fost uimit să îi vadă pe cei doi în plină acţiune, mai ales în contextul în care sărutul reprezenta un subiect tabu.

4. Sărutul ca-n filme. Cel mai lung sărut în istoria cinematografiei a durat 3 minute şi 24 de secunde. Necar Zadegan şi Traci Dinwiddie se sărută pasional în filmul “Elena Undone” lansat in 2010.

5. Sărutul regal. In 2011, sărutul Prințului William și al Ducesei de Cambridge, Catherine Middleton, la balconul Palatului Buckingham, a fost un subiect foarte discutat. Acesta a durat 0,7 secunde, fiind urmat de un altul, de 1,1 secunde. Poate să pară puțin, însă comparat cu sărutul de nuntă al Prințului Charles și al Prințesei Diana, care a durat doar 0,4 secunde, William și Kate chiar au intrat în istorie.


Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale.
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

 reverse.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping