Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Fetele cu părul creț își doresc un păr drept și mătăsos, iar cele care au părul drept ar da orice pentru o zi în care părul lor să fie ondulat și proaspăt coafat.

Cum nu le putem avea pe toate, măcar să ne facem poftele din când în când. Însă, toate aceste coafuri pot dăuna podoabei capilare, iar noi vrem un păr sănătos, plin de strălucire și mătăsos. Oare este posibil acest lucru?

Desigur! Specialiștii BaByliss Paris, brandul numărul 1 din Europa în materie de produse de styling şi îngrijire personală, aduc o nouă inovație, placa de îndreptat părul I-Pro 230 Steam ce folosește tehnologia pe bază de aburi pentru a îndrepta și aranja părul fără să îi afecteze structura. Tehnologia Steam garantează rezultate fabuloase ce satisfac și cele mai exigente cerințe prin cele trei poziții: fără aburi, intensitate medie și high.

I-Pro 230 Steam de la BaByliss Paris beneficiază de tehnologia pe bază de ioni ce este proiectată special pentru a proteja sănătatea părului şi pentru a asigura o coafură perfectă. Această tehnologie eliberează milioane de ioni activi care funcţionează precum un balsam. Ionii învăluie fiecare fir de păr şi refac rapid echilibrul de umezeală al părului, care se pierde de obicei prin coafarea cu căldură excesivă. În plus, acesția îmblânzesc rapid părul electrizat şi lipicios pentru fineţe şi strălucire ce se simte la atingere.

O altă caracteristică importantă este tehnologia I-Temperature. Această tehnologie permite plăcii să se încălzească instant pentru a scurta timpul necesar aranjării părului. Aparatul de îndreptat părul de la BaByliss Paris permite o coafare eficientă cu protecţia maximă a părului datorată celor zece trepte de temperatură (între 170 și 230°C) ce se adaptează diferitelor tipuri de păr.

Însă, placa I-Pro 230 Steam nu este doar un instrument ce îndreaptă părul, dar și cea mai simplă metodă pentru îngrijirea părului cu ajutorul tratamentelor precum keratina, ulei de ricin, de migdale sau de nucă de cocos. Aparatul beneficiază de un rezervor ce poate fi umplut cu apă sau cu diferite substanțe folosite pentru regenerarea părului. Astfel, placa acționează ca un conductor și transportă ingredientele esențiale părului până în profunzimea fibrei capilare.

Placa dispune și de piepteni retractabil pentru descâlcirea părului. Pieptenii au trei poziții: fără, pieptene mediu pentru păr fin și pieptene pentru păr gros.

Placa beneficiază de încălzire rapidă și de oprire automată pentru sporirea siguranței și prevenirea cazurile de supraîncălzire a plăcilor.

Cu o rapiditate fără precendent, placa de îndreptat părul I-Pro 230 Steam oferă femeilor un look impecabil, perfect neted și o strălucire sublimă, ce durează timp îndelungat. Astfel, cu placa de la BaByliss Paris vei arată minunat de fiecare dată când ieși din casă.

Mai multe detalii despre placa de îndreptat părul I-Pro 230 Steam de la BaByliss Paris poți găsi aici www.babyliss-romania.ro/ondulatoare/pro-steam-230 și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania.  Preț recomandat 399,99 lei.vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping