Aventuros. Sexy. Încrezător.

GUESS lansează parfumul Dare pentru bărbați, ce evocă laturile unice ale personalității bărbatului modern – aventură, libertate, farmec, putere. Dare este o expresie a încrederii, la care se adaugă un element-surpriză. Dare pentru bărbați se alătură gamei Dare pentru femei lansată în toamna anului 2015, creând astfel imaginea unui masterbrand puternic.

O aromă puternică, vibrantă
Parfumul lemnos, condimentat, potrivit pentru a fi purtat atât ziua, cât și seara, a fost creat de parfumierul Jacques Huclier, de la casa de parfumuri Givaudan. „Mi-am imaginat un bărbat cu valori puternice, care trăiește pentru și este hrănit de ideea de aventură. Îi place să își depășească permanent limitele și să întreacă tot ceea ce el sau prietenii săi au înfăptuit înainte. Este un bărbat încrezător, masculin și cu o personalitate puternică, care se află în centrul anturajului său când este vorba despre activitățile și aventurile grupului. Mai mult, debordează de sex-appeal în orice mediu s-ar afla.”

Note de vârf: bergamota, piper alb, boabe de ienupăr
Note de mijloc: mușcată, iasomie, lemn de cașmir
Note de bază: mosc, patchouli, lemn de cedru

Design-ul
Sticla parfumului GUESS Dare pentru bărbați a fost creată într-un stil rafinat și totuși robust, care evocă laturile diverse ale brandului, incluzând un capac metalic impunător. O placă de metal în același stil este embosată cu logo-ul GUESS și pare prinsă de sticlă cu șuruburi miniaturale. Modelul de pe cutie evocă tradiția inedită a brandului în stilul denim.

Gama GUESS Dare pentru bărbați
Apă de toaletă 30 ml                           124 Lei
Apă de toaletă 50 ml                           176 Lei
Apă de toaletă 100 ml                         212 Lei

Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).



edrawsoft.com

Recomandari din Ghid de Shopping