Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Noul parfum conține arome florale care se combină armonios cu un amestec efervescent de citrice


Dacă ar trebui să asociezi grația cu o aromă proprie, care ar fi aceea? O aromă care te-ar descrie, fără să spui un cuvânt. Pentru prima dată în peste 50 de ani, marca de cosmetice și produse premium de îngrijire personală ARTISTRY™ anunță lansarea parfumului ARTISTRY FLORA CHIC™, o apă de parfum de lux, care ne amintește că eleganța, grația, rafinamentul și naturalețea sunt cele mai importante atribute pe care cineva le poate folosi pentru a ne caracteriza.  

ARTISTRY FLORA CHIC a fost creat exclusiv pentru ARTISTRY de prestigioasa Casă de Parfumuri Givaudan, liderul mondial al industriei parfumurilor, cu sedii în Paris și New York. De peste 250 de ani, parfumierii Casei Givaudan creează unele dintre cele mai apreciate parfumuri din întreaga lume. 
 
Amestecul exclusiv de note ce alcătuiesc compoziția parfumului ARTISTRY FLORA CHIC a fost inspirat de minunatele grădini Bagatelle din Paris. Miile de trandafiri care colorează grădinile și înmiresmează aerul locului i-au inspirat pe parfumieri să combine aromele florale cu note spumante de citrice pentru crearea acestui parfum.  

Notele care se găsesc în compoziția parfumului ARTISTRY FLORA CHIC conțin:
- Clementine – note de vârf, ce provin dintr-o combinație de citrice cu arome de mandarine și portocale proaspete
- Trandafir bulgăresc  – note de mijloc și corpul de bază al amestecului, ce îi oferă parfumului un aer delicat și pătrunzător, fiind, în același timp, senzual și dulce
- Ylang Ylang Madagascar – note de bază, cu o aromă florală-fructată-dulce și note exotice și pământii
 
Recipientul în care se află parfumul ARTISTRY FLORA CHIC este o sticluță cu un design elegant, unic, realizată cu o deosebită atenție la detalii de către Olivier Van Doorne, Directorul de Creație la nivel global al agenției de branding Select World din New York. Un exemplu evident al implicării agenției Select World constă în faptul că numai capacul sticluței este format din 20 de componente individuale, realizat cu măiestrie de 28 de designeri.

„Noul ARTISTRY FLORA CHIC inspiră eleganță și lux și transmite încredere persoanei care îl poartă. Aromele sale distinse și captivante sunt rezultatul amestecului de note proaspete de clementină cu trandafir bulgăresc și de note dulci exotice de Ylang Yang Madagascar. Pentru o persistență de lungă durată recomand aplicarea parfumului în spatele urechilor, pe gât și la încheietura din zona coatelor”, spune Marypierre Julien, parfumier senior și membru al Casei Givaudan. 

Parfumul ARTISTRY FLORA CHIC poate fi achiziționat exclusiv prin intermediul rețelei de Întreprinzători Privați Amway sau prin comandă online pe pagina de internet www.amway.ro, la prețul de 318,55 lei. 

Despre ARTISTRY™
ARTISTRY™ se numără printre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului din lume**. Înființată în 1958 de o cuplu de antreprenori, soț și soție, gama ARTISTRY prezintă produse avansate de îngrijire a tenului dezvoltate cu tehnologii inovatoare și ingrediente patentate, din plante, concepute special pentru a preveni apariția semnelor îmbătrânirii biologice și ambientale atât la femei, cât și la bărbați, precum și colecții de machiaje clasice și sezoniere pentru ten, ochi și buze. Formulele superioare reflectă rezultatele studiilor de cercetare globale, realizate de o rețea de peste 950 de oameni de știință și coordonate de o comisie de consultanți științifici și academici ce lucrează împreună pentru a depăși limitele frumuseții. Produsele ARTISTRY sunt comercializate prin intermediul unei rețele de peste 3 milioane de Întreprinzători Privați Amway în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. Pentru mai multe informații despre gama ARTISTRY vizitați pagina Amway.ro/ARTISTRY.

**Sursă: Euromonitor International Limited; www.euromonitor.com/amway-claims.

Despre Amway 
Amway este una dintre cele mai de succes afaceri de familie din lume și una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție peste 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în peste 100 de țări, generând vânzări de 9,5 miliarde de dolari în 2015. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™.jojofashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping