Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Te hipnotizează cu o privire senzuală și te ademenește cu o frumusețe răpitoare...

Beyonce Heat Seduction surprinde momentul de seducție al atracției dintre două persoane. Cea mai recentă aromă din cea mai bine vândută franciză de parfumuri continuă să exprime frumusețea, încrederea și pasiunea frumoasei Beyonce. Fii gata să te lași sedusă!

PARFUMUL

Beyonce Heat Seduction este ultra-feminin, un parfum îmbătător care promite senzualitate și pasiune. Creat în colaborare cu parfumierul IFF Laurent Le Guernec, această aromă îi captivează în câteva momente pe cei ce o simt. La fel ca toate parfumurile marca Beyonce, Heat Seduction conține floarea preferată a superstarului: orhideea. Cea mai puternică aromă a parfumului este dată de Orhideea din Jungla Africană, una dintre cele mai exotice și fascinante flori din lume, ce simbolizează dragostea, luxul și frumusețea. Orhideea ce înflorește în adâncul junglei oferă o culoare vibrantă și adaugă parfumului un caracter feminin floral captivant.

Din primele momente în care îl simți, parfumul te uimește cu un mix interesant de condimente de pe insule exotice, mandarine și mure. Creând un buchet floral irezistibil de îndrăzneț, frezii proaspete și crin exotic vibrant stau la baza parfumului împreună cu orhideea din Jungla Africană. Notele de bază sunt reprezentate de îmbinarea intensă dintre chihlimbar auriu și mosc.

Note de top: cocktail de condimente exotice, mandarine, mure
Note de mijloc: crin exotic, orhideea din Jungla Africana, frezie
Note de bază: chihlimbar auriu, mosc, rășini naturale
AMBALAJUL

Beyoncé Heat Seduction are sticla asemănătoare cu a celorlalte parfumuri din gama Heat, însă este scăldată într-un luciu auriu. Sticla curbată la bază, cu gât lung și grațios are o alură sexy și sofisticată, în timp ce atrage atenția prin efectul luminos seducător. Pentru un impact cu tente luxury, gâtul senzual al sticlei este înfășurat cu o bandă de aur inscripționată cu numele superstarului Beyonce.

Design-ul de lux al cutiei de carton include o fațadă aurie reflectorizantă cu un chenar negru de satin. Latura frontală are embosat logo-ul negru sofisticat, iar celelalte laturi poartă emblematicul “B” de la “Beyonce”.

CAMPANIA DE PUBLICITATE

Fotograful surprinde cu tact privirea divei Beyonce, care te atrage din primele secunde în lumea ei intimă. Stilul sepia contribuie la autenticitatea campaniei de publicitate, amintind de epoca fotografiilor vintage. Frumusețea ei este naturală și effortless...

COLECȚIA
Apă de toaletă
100ml                                           167 lei
50ml                                              120 lei
30ml                                              88 lei
Deodorant natural spray        28 lei
 
Beyoncé Heat Seduction va fi disponibil începand cu Octombrie 2016

Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping