Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Îți dorești un fond de ten cu o textură ușoară, care îți permite să îți simți pielea fresh întreaga zi?

Rimmel London lansează o tehnologie revoluționară în textura fondului de ten: noul Fresher Skin cu FPS15! Acoperire mică spre medie pentru un look natural și un finish perfect care asigură lipsa strălucirii inestetice pentru întreaga zi. Tenul tău este acum mai fresh ca oricând!

Ultima inovație
Fondul de ten Fresher Skin reprezintă o adevărată inovație în gama produselor de acest gen, mulțumită texturii ușoare care, în timpul aplicării, își transformă consistența de gel într-una cremoasă ce aderă perfect pe suprafața pielii.

Formula se usucă în câteva momente, oferă o acoperire uniformă și scapă tenul de strălucirea inestetică, păstrând acest finish pentru întreaga zi. În timp ce este rezistentă la transpirație și umiditate, structura catifelată și ușoară a produsului nu încarcă porii și nici nu se adună în jurul liniilor fine. Chiar e posibil sa uiți că l-ai aplicat!

Fiind creată special pentru îngrijirea pielii, formula include pudre minerale care ajută la absorbția sebumului în exces și controlează secreția acestuia pe parcursul întregii zile. Extractul de aloe, mușețel și alge de mare contribuie la catifelarea pielii. Această îmbinare de ingrediente ce ajută și la corectarea imperfecțiunilor reduce, de asemenea, roșeața și îmbunătățește vizibil aspectul și textura tenului. Pentru o îngrijire intensă produsul are factor de protecție 15, pentru evitarea efectelor dăunătoare ale soarelui.

Un nou stil fresh
Fondul de ten Fresher Skin se prezintă într-un recipient rotund cu pereți dubli. Capacul într-o nuanță de albastru și grafica acestuia oferă produsului un aer de lux. Este cu siguranță un must-have! Noul tip de ambalaj diferă de alte fonduri de ten din portofoliul Rimmel, accentuand astfel unicitatea texturii, care se simte acum cu ușurință.

Georgia, our favorite fresh face
Ambasadoarea Rimmel London, Georgia May Jagger, îmbină alura fresh a unui trandafir englezesc cu vibe-ul londonez în campania de promovare pe TV și în print. Purtând nuanța #200 a fondului de ten Fresher Skin, Georgia are un ten perfect, mai fresh ca oricând!

Fii încrezătoare cu cel mai bun look al tău cu noul fond de ten Rimmel London Fresher Skin! Get the London Look!

Preț de vânzare recomandat: 42,5 ron

Disponibil în magazine începând cu luna octombrie 2016mamaboutique.ro

Recomandari din Ghid de Shopping