Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Definește-ți look-ul cu nuanțele rafinate Sally Hansen Complete Salon Manicure


Noi nuanțe uimitoare se adaugă acum colecției Complete Salon Manicure™ pe care deja o îndrăgești. Primii pași spre un stil inedit sunt întotdeauna lacurile de unghii în nuanțe strălucitoare, perfect pigmentate, în ton cu trendurile momentului. Sally Hansen Complete Salon Manicure™ lansează noi nuanțe pline de stil, de la culori neutre și versatile, la tonuri închise profunde, îndrăznețe. Formula all-in-one cu keratină adună șapte beneficii într-un singur lac de unghii: base coat, întărire, tratatment pentru creștere, culoare, top coat, rezistență la ciobire și strălucire de gel. Noua formula promite unghii cu până la 64% mai puternice și o rezistență de până la 10 zile. Este tot ceea ce ai nevoie pentru a obține un finish profesional chiar la tine acasă.

La fel ca o garderobă perfectă, cele șase nuanțe variază de la culori chic neutre, până la tonuri care îți exprimă personalitatea:

World Is My Oister: o reinterpretare inedită a unei nuanțe nude cu tente de cupru
Society Ruler: un burgundy bogat ce canalizează toată energia pozitivă
Hooked On Onyk: ridică-ți stilul la un alt nivel cu acest lac de unghii negru strălucitor
Devil Wears Nada: o îmbinare dulce de roz-beige
Freedom Of Peach: îmbracă-ți unghiile în tonuri de vară cu această nuanță de piersică sărutată de soare
Mauvin’ On Up: o nuanță roz-mov cremoasă care inspiră eleganță și delicatețe

Lacurile de unghii Sally Hansen Complete Salon Manicure™ includ o pensulă unică ce asigură o aplicare ușoară și perfectă, pentru o manichiură asemănătoare celor din saloanele profesionale, ce rezistă pe unghii până la 10 zile.

Noile nuanțe Sally Hansen Complete Salon Manicure sunt disponibile începând cu luna Noiembrie 2016.incaltamintefashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping