Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

FEMEIA
B. BALENCIAGA SKIN continuă povestea B. BALENCIAGA dezvăluind esența sinelui femeii. În timp ce își descoperă mai mult din latura sa intimă,  își dezvoltă aura de mister și feminitate.


PARFUMUL
B.BALENCIAGA SKIN este o interpretare mai senzuală a parfumului original, mizând pe notele florale lemnoase care sunt în același timp fresh și elegante. Parfumul învăluie delicat simțurile prin aromele fresh de ceai verde și tonurile feminine de lăcrămioară.
Pe măsură ce procesul olfactiv evoluează se dezvăluie notele mătăsoase de bujori în esențe pudrate care se scufundă spre aromele calde de vetiver și lemn de cașmir.

Note de vârf: ceai verde, lăcrămioare, boabe de edamame
Note de mijloc: bujori, Iris, semințe de ambrette
Note de bază: lemn de cedru, vetiver, lemn de cașmir

Parfumier: Domitille Bertier
Casa de parfumuri: IFF

STICLA
B. BALENCIAGA SKIN menține aspectul sticlei originale prin designul arhitectural cu șase fețe și arcada unică din interiorul capacului, dar evolueză printr-un design luminos și o paletă de culori mai delicată - folosind sticla transparentă și detalii cu tente de aur roz. Nuanțele nude și structura arhitecturală puternică evocă eleganța femeii moderne Balenciaga.

CAMPANIA DE PROMOVARE
Realizată de Steven Klein, campania de promovare pentru B.BALENCIAGA SKIN surprinde un portret plin de viață prin modelul Anna Ewers, care se bazează pe dezvăluirea sinelui. Cu cât lasa mai mult la iveală, cu atât ea transcende spre noi teritorii ale intimității pure. Accentele roz-aurii întăresc imaginea senzuală a pielii și a feminității.

Model:            Anna Ewers
Stilist:            Vanessa Traina
Fotograf:        Steven Klein
Makeup Artist:        Diane Kendal
Hair:            Didier Malige
Locație:                        New York City

COLECŢIA  - disponibilă exclusiv în reţeaua parfumeriilor Douglas

B. BALENCIAGA SKIN apa de parfum 30 ml        230 Lei
B. BALENCIAGA SKIN apa de parfum 50 ml        323 Lei
B. BALENCIAGA SKIN apa de parfum 100 ml        391 Lei

#BBALENCIAGA


„Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-şi stabili preţurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziţionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de preţul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoţii. De asemenea Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să îşi stabilească propria politică promoţională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienţilor săi, independent şi/sau suplimentar faţă de operaţiunile promoţionale iniţiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).”bestkids.ro

Recomandari din Ghid de Shopping