Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Încrezător, autentic, atemporal: GUESS 1981 pentru bărbaţi, un nou parfum inspirat de istoria brand-ului se alătură parfumului GUESS 1981 pentru femei care a fost lansat în primăvara anului 2017, pentru a crea un brand umbrelă atemporal și sofisticat.


Inspiratia
Parfumierul Stephen Nilsen Givaudan a creat o aromă care sparge tiparele parfumurilor masculine tradiționale - o nouă interpretare a mirosului pădurii - condimentat și unic. Iată cum îl descrie: "Acest parfum contrastant și multifaţetat a fost creat pentru bărbatul GUESS, care are mai multe laturi și nu joacă după regulile altora! Notele parfumului sunt bine definite, robuste și texturate, evocând o senzaţie de libertate și încurajându-i pe bărbaţii GUESS să-și urmeze pasiunile și să trăiască prezentul fără rezerve ".

Parfumul
GUESS 1981 pentru bărbaţi este un parfum proaspăt, cu multe fațete, alcătuit din note care evocă aroma frunzelor verzi și a pădurilor, fiind primul parfum de tip Woody Green din portofoliul GUESS. Parfumul este construit din contraste și se deschide cu aroma unor frunze de violete proaspete și de bergamotă, având o inimă de lemn de cedru elegant, care contrastează cu moliciunea stejarului și a chihlimbarului. Notele finale sunt o reinterpretare a notelor clasice din piele, care au fost combinate cu răşină pentru o declaraţie unică, modernă.

Frunzele de violete, lemnul de cedru și moscul leagă parfumul GUESS 1981 pentru bărbați de parfumurile pentru femei, creând un brand umbrelă care surprinde esența oraşului Los Angeles și patrimoniul iconic GUESS.

Ambalajul
Ambalajul parfumului GUESS 1981 pentru bărbați evidențiază stilul încrezător și autentic, care îşi are rădăcinile în istoria clasică a brand-ului GUESS. Sticla transparentă, rotundă, este prevăzută cu un capac hexagonal de culoare gri, texturat, creând o senzație robustă. Eticheta luxoasă are reliefat logo-ul GUESS 1981 pentru o senzaţie premium. Cartonul gri neutru are un efect de decupaj grafic şi o margine în relief, dezvăluind sigla argintie pe un fundal alb, reprezentând istoria brandului și destăinuirea sinelui autentic al cerui care poartă parfumul. Design-ul sticlei și al etichetei vine în completarea parfumului GUESS 1981 pentru femei, creând un nou brand umbrelă.

Colecţia GUESS 1981 pentru bărbaţi
Apă de toaletă 30ml – 123 RON
Apă de toaletă 50ml – 175 RON
Apă de toaletă 100 ml – 211 RON
Deodorant 150 ml – 32 RON

GUESS 1981 pentru bărbaţi va fi disponibil în România începând cu Octombrie 2017.

„Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-şi stabili preţurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziţionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de preţul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoţii. De asemenea Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să îşi stabilească propria politică promoţională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienţilor săi, independent şi/sau suplimentar faţă de operaţiunile promoţionale iniţiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).”footshop.ro

Recomandari din Ghid de Shopping