Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

În această toamnă, Philips Lumea vine cu o nouă provocare: picioare de podium, în doar 8 săptămâni, prin primul program de antrenament special gândit pentru tonifierea picioarelor, urmat, în paralel, de tratamentul cu Philips Lumea, pentru un aspect frumos şi sănătos.


Provocarea este, de fapt, o soluţie completă pentru a defini cel mai bine una dintre cele mai importante zone ale corpului şi, în acelaşi timp, un reper important pentru feminitate: picioarele.

Astfel, Philips Lumea, soluţia inovatoare de epilare cu tehnologia IPL,oferă fiecărei femei posibilitatea de a se simţi ca în lumina reflectoarelor, cu picioare frumoase, cu aspect sănătos şi cu o piele catifelată. Şi, pentru a completa şi mai bine rezultatele epilării cu Philips Lumea, a fost creat, în premieră, programul Picioare de podium Workout by Philips Lumea, primul antrenament de 8 săptămâni, cu exerciţii dedicate picioarelor, conceput special de Anca Surdu, dublă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică şi ambasador al programului.

„Sunt foarte bucuroasă că Philips Lumea a venit cu această provocare, pe care am acceptat-o foarte deschis. Am gândit împreună acest program de opt săptămâni, în care ne focusăm să dezvoltăm armonios partea inferioară a corpului, foarte importantă pentru femei. Este o provocare atât pentru mine, cât şi pentru primele participante în programul pilot. Orice femeie îşi doreşte picioare frumoase, bine definite şicu un aspect sănătos, aşa că,în final, rezultatele vor merita tot efortul depus”, spune Anca Surdu, instructor World Class, ambasador al programului „Picioare de podium” by Philips Lumea.

Programul se desfăşoară exclusiv la World Class,din 13 octombrie până pe 8 decembrie 2017,şi va include clase săptămânale de antrenamente dedicate. Participarea în cadrul primei ediții a programului este limitată şi se va face doar prin provocări adresate comunităţilor ambasadorilor din program.

Rezultate semnificative cu Philips Lumea, după doar 8 săptămâni de tratament
Philips Lumea este soluţia completă pentru o piele netedă, oferind o reducere semnificativă a părului, de până la 92%, după doar 3 tratamente, efectuate la fiecare două săptămâni. Mai mult, după primele 4-5 tratamente, pielea se menţine fină până la 8 săptămâni. Uşor de utilizat şi eficient, Philips Lumeadispune de o gamă de accesorii cu design unic pentru rezultate optime pe fiecare zonă a corpului, inclusiv zonele sensibile. În plus, noua gamă de aparate Philips Lumea Prestige este dotată cu senzorul SmartSkin care recomandă cea mai bună setare pentru nuanţa pielii.

Mai multe informații despre produsele din gama Philips Lumea Prestige și ofertele de preţ sunt disponibile pe www.philips.ro/lumea.

Despre Royal Philips
Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie lider care oferă soluţii și tehnologii pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, prin produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii în domeniile sănătate, lifestyle şi iluminat. Având sediul central în Olanda, Philips este lider în domenii precum diagnostic și terapie pe bază de imagini, monitorizarea pacienților și informatică medicală, dar și în starea de sănătate a oamenilor și îngrijirea locuinței. Compania a raportat vânzări din portofoliul de produse pe bază de tehnologie aplicată pentru sănătate în valoare de 17,4 miliarde euro în 2016 şi are peste 71.000 de angajaţi în peste 100 de ţări. Pentru mai multe informații despre Philips, accesați www.philips.ro.cartepedia.ro

Recomandari din Ghid de Shopping