Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Inspirată de peisajele pitorești cu vulcani, gheizere, izvoare termale, câmpuri de lavă și ghețari, colecța OPI Iceland vine cu nuanțe atractive, șic, ce portretizează frumusețea sălbatică a Islandei.


Pentru realizarea acestei colecții, OPI s-a inspirat din frumusețea tărâmului neatins al Islandei. Peisajele desprinse, parcă, din altă lume sunt caracterizate de câmpuri de lavă acoperite de mușchi (nuanța This isn’t Greenland), plaje cu nisip negru (Krona-logical Order) și lanțuri muntoase vaste cu formațiuni unice de roci (Icelanded a Bottle of OPI, That’s What Friends Are Thor). Apa – sub forma izvoarelor termale, cascadelor și aisbergurilor – și cerurile întinse, senine sunt cele care au stat la baza inspirației pentru nuanțele bogate de albastru, care variază de la tonuri deschise de bijuterii sclipitoare la culori mai închise de albastru-gri (Turn On the Northern Lights!, Reykjavik Has All the Hot Spots). Apusurile întârziate au fost sursa de inspirație pentru o paletă largă de nuanțe, de la cărămiziu-argilă și grena intens, la diferite tonuri de mov și violet – inclusiv violet închis, violet-coacăză și violetul-gri al vinetei (Less is Norse, Check Out the Old Geysirs, I’ll Have a Gin & Tectonic, One Heckla of a Color!, Suzi and The Arctic Fox, Aurora Berry-alis).

“Islanda urcă rapid în topul listelor cu locuri “must-see”, datorită peisajelor sale incomparabile, diversității oferite de gastronomie și industriei unice de modă” , spune Co-fondatorul și brand ambassador-ul OPI, Suzi Weiss-Fischmann.

Toate cele 12 nuanțe din colecția Iceland sunt disponibile în formule de lac de unghii Infinite Shine, Nail Lacquer și Gel Color.

Infinite Shine oferă o finisare cu o strălucire deosebită și aspect de lac semi-permanent, rezistând pe unghie până la 11 zile. Se aplică și se îndepărtează ușor, la fel ca lacul de unghii clasic. Preț: 60 lei

Nail Lacquer oferă o formulă bogată, foarte pigmentată, pentru o aplicare uniformă, fără dungi.Preț: 50 lei

Urmareste OPI pe Instagram @opi_romania și devino fan pe pagina de Facebook OPI Romania.

Despre OPI

Brandul numărul 1 în lume în distribuția produselor profesionale, OPI este dedicat oferirii produselor și serviciilor de înaltă calitate atât pentru saloane, cât și pentru clienții săi, cu o dorință pentru siguranță și inovare în industrie. Cu formule excepționale, culori în trend și nume iconice ale nuanțelor, lacurile de unghii puternic pigmentate OPI sunt bogate și rezistente, oferind produse de lux la prețuri accesibile pentru consumatori. Lacurile de unghii OPI sunt disponibile în mai mult de 200 de nuanțe. Fiecare dintre acestea conțin peria specială ProWide™ pentru o aplicare perfectă. În prezent, OPI este disponibil în 100 de țări și distribuie o întreagă linie profesională de produse incluzând OPI GelColor (disponibil în mai mult de 160 de nuanțe care se potrivesc culorilor iconice OPI), tratamente pentru unghii, produse pentru finisare, loțiuni, produse pentru manichiură, instrumente speciale pentru îngrijire, geluri și chiar acrilice. Calitatea OPI este garantată numai în condițiile în care produsele sunt cumpărate din magazinele autorizatate precum outlet-uri cu produse de înfrumusețare profesionale și magazine recunoscute, și nu din farmacii, supermarketuri, outleturi cu produse mass market sau alte surse neautorizate. 

Începând cu data de 1 Martie 2017 PROFESSIONAL BRANDS Marketing & Distribution este distribuitorul oficial al brandulului OPI în România.

Brandul OPI este prima alegere a saloanelor de unghii la nivel mondial. Lacurile de unghii OPI sunt alese de specialiștii din domeniu pentru calitatea și performanta ridicate, pentru nuantele sofisticate care lansează trendurile si care sunt deopotrivă individuale și expresive precum femeile care le poartă. Brandul OPI este parte din compania COTY Inc., companie lider în industria mondială a frumuseții care are în portofoliu numeroase branduri de prestigiu, renumite la nivel internațional.

Professional Brands Marketing & Distribution este lider pe piața profesională de îngrijire a părului din România de peste 24 de ani. 24 de ani de parteneriat cu saloanele de frumusețe, aproape de profesioniști, asigurând educație și inspirație alături de renumitele branduri profesionale pentru păr: WELLA PROFESSIONALS, LONDA PROFESSIONAL, SYSTEM PROFESSIONAL, SEBASTIAN PROFESSIONAL și NIOXIN. În noiembrie 2013, Professional Brands Marketing & Distribution și-a extins aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE, NAILS & SPA. Brandurile din portofoliul acestei divizii sunt: REPÊCHAGE, RICA, NATÙRYS și JESSICA COSMETICS.wevelvet.ro

Recomandari din Ghid de Shopping