Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Fii tu însăți și adoptă un look complet original!

Cu toate știm că frumusețea vine din interior, însă suntem de acord că o putem armoniza cu ajutorul unor trucuri și a unor produse care ne fac să strălucim la propriu. Îmbunătățește tehnica de make-up cu ajutorul noilor produse: mascara Wonder’fully Real, tușul pentru ochi Wonder Wing, paleta de farduri de pleoape Magnif’Eyes și pudra pentru sprâncene Brow Shake – obține o privire seducătoare și niște sprâncene perfect definite, care vor întoarce cu siguranță capete!  
 
Mascara Wonder’Fully Real are o formulă cremoasă cu Cheratină ce alungește instantaneu genele, iar pensula Wonder Precision cu peri drepți, de plastic, conferă un volum amețitor. Este efectul de gene false care arată perfect REAL. Completează look-ul genelor vizibil mai alungite și mai voluminoase cu noul tuș pentru ochi Wonder Wing cu un aplicator revoluționar tip ștampilă, pentru trasarea unor linii perfecte.

Trasarea tușului pentru ochi nu mai reprezintă de acum o provocare! Wonder Wing Liner este un tuș pentru ochi cu o formulă inovatoare, care te va ajuta să obții un look cat-eye perfect simetric la fiecare ochi, totul datorită aplicatorului său special tip ștampilă.

Folosește vârful tușului pentru a trasa o linie de un negru intens pe pleoape, iar vârful ștampilă pentru colțul extern al ochilor și obține astfel un make-up perfect simetric. De două ori wow! La care mai adaugi și rezistența îndelungată a tușului pe parcursul întregii zile!

Preț recomandat pentru Mascara Wonder’Fully Real: 34.5 RON
Preț recomandat pentru Tușul pentru ochi Wonder Wing: 28.7 RON

Smoky, vibrant, subtil, electric… pregătește-te să creezi machiaje remarcabile ale ochilor. Rimmel London prezintă noua paletă de farduri de pleoape Magnif’Eyes Eye, care oferă o gamă vastă de culori, de la nude la tonuri închise, îndrăznețe, pentru toate nuanțele de piele. Maximizează impactul ochilor tăi cu ajutorul unor nuanțe intense și de durată. Fii propriul tău make-up artist.

Paleta de farduri de ochi Magnif’Eyes este acum disponibilă în 4 nuanțe, fiecare conținând câte 12 culori noi, surprinzătoare (spre deosebire de paleta anterioară Magnif’Eyes, care conținea 8 culori), plus o pensulă lungă pentru aplicare, cu două capete sub formă de burete. Având la dispoziție o gamă ce variază de la nuanțe intens strălucitoare, satinate, la nuanțe mate, ai posibilitatea să creezi nenumărate look-uri, de zi sau de seară – nu există nicio limită pentru imaginația ta. Formula fardurilor de ochi este extrem de catifelată, iar culorile bogate și intense vor face ca machiajul tău uimitor să dureze la nesfârșit.
 
Preț recomandat: 59.9 RON

Obține un efect WOW cu ajutorul noii pudre pentru sprancene Rimmel Brow Shake, soluția care te ajută să obții sprâncene perfect conturate, ce rezistă întreaga zi. Bye-bye, sprâncene cu goluri, nedefinite. Hello, privire seducătoare!

Rimmel London, expertul în conturarea sprâncenelor, a creat o pudră extrem de fină care umple chiar și cele mai mici goluri. În plus, aplicatorul subțire și îngust îți permite să dai frâu liber imaginației și să creezi un contur foarte bine definit, cât de subțire sau de gros dorești, pentru sprâncene cu aspect natural. Doar agită produsul pentru a-l menține fresh!

Formula pigmentată, rezistentă îți permite să obții atât look-uri casual, de zi, cât și look-uri dramatice, perfecte pentru seară. Efectul durează până la 24 de ore, iar formula confortabilă, catifelată, este rezistentă la apă și la transfer… așa că minunatele tale sprâncene vor trece testul umidității, transpirației și lacrimilor!

Tip: Brow Shake este multifuncțional – poate fi folosit și ca eyeliner, pentru a realiza un smoky make-up irezistibil. Umple, definește, fixează – magie multi-tasking!
Preț recomandat: 26,9 RON

*Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).manzara.ro

Recomandari din Ghid de Shopping