Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Rimmel London prezintă noua colecție semnată Rita Ora: Machiaj în nuanțe închise intense pentru unghii, buze și ochi


Te invităm să faci o plimbare pe un tărâm întunecat. Machiajul de inspirație gotică se anunță a fi pe val în sezonul de toamnă-iarnă 2017, cu buze vampy și alte elemente din aceeași categorie care se vor regăsi pe toate catwalk-urile. Întotdeauna la curent cu noutățile în materie de modă și frumusețe, Rita Ora deschide acest trend cu noua sa colecție dramatică pentru un machiaj misterios Shades of Black by Rita Ora.  Adoptă cu încredere unghiile negre și buzele intens colorate pentru a crea un look foarte sofisticat, cu un twist edgy - perfect pentru Halloween.
 
Rita și Rimmel știu cât de mult îți place negrul; de la little black dress la jacheta preferată din piele neagră, negrul este un element esențial al statement-ului tău. Acum îți poți duce pasiunea pentru nuanțele întunecate la un complet alt nivel. Inspirat de trend-urile de pe podiumurile de defilare, noua colecție Shades of Black conține nuanțe îndrăznețe atât pentru unghii - 60 Seconds Nail Polish - cât și pentru buze Oh My Gloss! și ochi (pentru make-up smoky) – creioanele pentru ochi Magnif’Eyes Double Ended.

Lacul de unghii 60 Seconds by Rita Ora
Black is the new black… asta dacă nu cumva este negru cu un adaos de culoare. Îndrăznește să folosești cele 7 noi nuanțe seducătoare ale lacului de unghii 60 Seconds: 6 dintre ele intens strălucitoare, iar una foarte mată. Îmbrățișează negrul cu o tentă de roșu (#901 Darkest Desires), albastru (#902 Moonlight Magic), mov (#903 Midnight Ting) și verde (#904 Gothic Garden), pentru a obține unghii rebele într-un stil chic sau rămâi la varianta clasică de negru with a twist – nuanțele #900 Rita’s Black, #906 Matte Black și #905 Girl in Grey.

Look-ul fashion al unghiilor tale este gata în numai câteva momente. Lacul de unghii 60 Seconds conține o formulă care se usucă extrem de repede, în mai puțin de 60 de secunde* și îți oferă până la 10 zile de strălucire și culoare.
*pentru un singur strat
 
Oh My Gloss! By Rita Ora
Îndrăznește să-ți duci buzele într-o direcție delicios de neagră. Starurile noii colecții Shades of Black sunt cele 3 nuanțe de Oh My Gloss! care îți conferă o alură elegant de îndrăzneață. Optează pentru un glamour gotic cu #830 Rita’s Black, o nuanță de cărbune încins care garantăm că va întoarce capete. Creează un look ravisant cu #810 Desire, un negru-roșiatic care emană sex-appeal sau apelează la o nuanță surprinzătoare și în același timp foarte purtabilă de albastru-cobalt, #820 Moonlight.

Cu aceste nuanțe spectaculoase de Halloween, your lips are in for a treat – no trick! Oh My Gloss! asigură până la 6 ore de culoare, strălucire, confort și hidratare. Formulei nelipicioase, ușoare a gloss-ului i-au fost adăugate beneficiile vitaminei E și cele ale uleiului de argan, specifice tenologiei Rimmel Gloss Lock, care oferă un plus de strălucire 3D.
 
Opține look-ul edgy-glam am Ritei cu ajutorul colecției complete Shades of Black. Colorează-ți unghiile cu 60 Seconds Nail Polish, nuanța #901 Darkest Desires, pentru buze folosește oh My Gloss!, nuanța #810 Desire și Exaggerate Automatic Lip Liner în nuanța #024 Red Diva. Pentru make-up-ul îndrăzneț al ochilor folosește creionul pentru ochi Magnif’Eyes Double Ended, Back to Black, pentru a adăuga culoare și umbre pleoapei mobile și oferă luminozitate arcadei cu paleta de farduri de pleoape Magnif’Eyes, #003 Smoke Edition.

Este timpul să-ți îmbrățișezi latura întunecată și periculoasă! De la petrecerile de Halloween până la nopțile luxurioase în oraș, fii tu cea care dă startul trend-ului, cu ajutorul colecției Shades of Black by Rita Ora. Live the London look.


Pret recomandat Oh My Gloss: 23 lei
Pret recomandat 60 seconds: 8,7 leiwevelvet.ro

Recomandari din Ghid de Shopping