Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

o% săpun, o% colorant, tehnologie de hidratare cu extract de bumbac


Mergi la sală și te antrenezi pentru că vrei sa ai grijă de corpul tău. Acum este momentul să îți îngrijești și pielea. adidas prezintă noul gel de duș Adipure, pentru o performanță înaltă și o rutină completă de îngrijire a pielii.

Regimul complet adipure
Pentru cei preocupaţi să obţină o performanță înaltă, adidas a creat gama Adipure®, care se potrivește perfect rutinei tale. Formula uşoară oferă confortul ideal, pentru performanță la cote maxime.

Inspirat de lejeritatea, confortul și libertatea oferite de adipure®, adidas a lansat noul deodorant adipure cu o% săruri de aluminiu și protecție demonstrată, care durează până la 24h. Acum noul gel de duș adipure completează rutina de îngrijire, oferind o hidratare completă întregului corp. Folosește întreaga gamă adipure, pentru confort la cote maxime.

Formulă cu o% săpun, o% colorant și tehnologie de hidratare cu extract de bumbac
Atunci când vorbim despre îngrijirea pielii, ne dorim întotdeauna rezultate vizibile și eforturi minime. Gelul de duș adipure conține o formulă perfectă pentru piele, cu o% săpun și o% colorant.

Nu sunt importante doar ingredientele care lipsesc din formulă, ci şi cele care au fost adăugate. Gelul de duș adipure conține o tehnologie complexă de hidratare, combinând agenții hidratanți ai glicerinei cu extractul de bumbac. Mai mult, 95% dintre ingrediente sunt naturale.
Acoperă-ți pielea în spumă delicată, pentru o experiență revigorantă de curățare. Vei simți imediat cum pielea ta devine hidratată, protejată, suplă și învăluită într-o puternică senzație de prospeţime.

Arome energizante
Gelul de duș adipure conține aceleași arome revigorante ca deodorantul Adipure, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Astfel, produsele se completează armonios, pentru un regim de îngrijire complet. Pentru o experiență fresh pe tot parcursul zilei, gelul de duș pentru bărbați are un parfum cool și ușor răcoros, datorită notelor de citrice și iasomie, care se îmbină cu structura lemnoasă aromată. Aroma fresh a gelului de duș pentru femei conține un amestec de bergamotă și frunze de violete, cu tonuri florale, care emană feminitate.

Design Fresh
Urmărind aceleași caracteristici ale deodorantului, design-ul gelului de duș este simplist, contemporan. Sticla transparentă și ergonomică pentru EL este de culoare neagră-argintie. Numărul 3 inscripționat pe sticlă prezintă formula 3 în 1 a gelului de duș, care este ideal pentru corp, păr și față. Sticla pentru femeieste ușor curbată și are un capac alb, grafică violet, prezentând un look chic. Atât designul produsului destinat bărbaților, cât și designul destinat femeilorconțin motive spiralate dinamice, care accentuează puterea de hidratare a tehnologiei cu extract de bumbac.

Informații suplimentare

Pregătește-te să ai o piele hidratată și bucură-te de prospețime!

Gelul de duş Adipure este disponibil în următoarele variante:

Pentru bărbați:            250ml, preţ recomandat 13 RON
400ml, preţ recomandat 17.9 RON

Pentru femei:            250ml, preţ recomandat 13 RON
                400ml, preţ recomandat 17.9 RON


Despre grupul adidas
Grupul adidas este lider mondial în industria bunurilor sportive, oferind un portofoliu larg de produse- încălțăminte, îmbrăcăminte și echipament pentru sport, creat în jurul brandurilor sale de bază: adidas, Reebok, Taylor Made și CCM Hockey. Cu sediul central în Herzogenaurach, Germania, Grupul are peste 55.000 de angajați la nivel global, iar în 2015 a generat vânzări de aproximativ 17 miliarde de EUR.

Despre Coty Inc.
Coty este una dintre cele mai mari companii de produse de înfrumusețare din lume, cu o cifră de afaceri de 9 miliarde $, ce își propune să celebreze frumusețea consumatorilor. Moștenirea antreprenorială a companiei a creat un portofoliu de branduri iconice de înfrumusețare, lideri pe piață. Coty este lider mondial în parfumerie, numărul doi mondial la produsele pentru păr și numărul trei la produsele cosmetice. În cadrul Coty operează trei divizii: Coty Consumer Beauty, axată pe cosmetice, produse de styling și păr, parfumuri și produse de îngrijire a corpului, vândute mai ales în lanțurile de magazine retail, unde sunt prezente branduri precum COVERGIRL, Max Factor și Rimmel; Coty Luxury, axată pe parfumuri de lux și produse de îngrijire a pielii, cu branduri precum Calvin Klein, Marc Jacobs, Hugo Boss, Gucci și philosophy; Coty Professional Beauty, axată pe serviciile oferite de saloane sau profesioniști pentru îngrijirea părului și a unghiilor, cu branduri precum Wella Professionals, Sebastian Professional, OPI și ghd. Coty are aproximativ 20.000 angajați la nivel global, iar produsele companiei sunt vândute în peste 130 de țări. Coty și brandurile sale sunt implicate într-o serie de cauze sociale, precum și în acțiuni ce au scopul de a reduce impactul negativ asupra mediului.

Pentru mai multe informații despre Coty Inc., vă rugăm să accesați www.coty.com.wevelvet.ro

Recomandari din Ghid de Shopping