Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

- Descoperă formula îmbunătățită ADIPURE -
- 48h protecție și respect pentru piele -


Adidas lansează noul deodorant ADIPURE cu protecție 48h

Pregătește-te pentru o nouă generație de deodorante pentru performanță înaltă. Adidas știe că tu ții la sănătatea și confortul pielii tale. Așa cum linia exclusivă de îmbrăcămintea brandului, ADIPURE™, îți respectă mișcarea naturală a corpului, noua formulă a deodorantului ADIPURE îți respectă pielea, oferind în același timp eficacitate de durată.

ADIPURE: 0% săruri de aluminiu, 100% performanță înaltă

Noua formulă îmbunătățită ADIPURE oferă protecție dovedită de 48h, grație tehnologiei patentate Cotton-Tech™ și a noii tehnologii de parfum.

Tehnologia îmbunătățită Cotton-Tech™ controlează bacteriile de la suprafața pielii, împiedicându-le să producă mirosuri neplăcute. Formula ADIPURE nu blochează porii, ci lasă pielea să respire natural, oferind totodată protecție optimă împotriva mirosurilor neplăcute. În plus, beneficiază de o tehnologie de eliberare a parfumului concepută pentru a-ți da un sentiment de prospețime de până la 48h.

Testat pe atleți, ADIPURE oferă confort instant, eficacitate și prospețime. Pentru o performanță înaltă, formula sa cu 0% săruri de aluminiu și fără alcool nu va afecta pH-ul pielii.

ADIPURE pentru bărbați are o aromă masculină, revigorantă, grație combinației de lămâie și iasomie pe o bază aromată și lemnoasă de mosc și chihlimbar. ADIPURE pentru femei îmbină notele florale cu cele de lime pentru o senzație proaspătă și revigorantă.

Un nou look surprinzător

Pentru a-i reprezenta noua formulă, ADIPURE are un look mai sofisticat, cu o nuanță proaspătă de albastru. Atât ambalajul argintiu, elegant pentru bărbați, cât și ambalajul alb, simplu pentru femei, prezintă acum un design cu linii turcoaz ce se întrepătrund dinamic, făcând referire la tehnologia Cotton-Tech™. Pe ambele produse sunt subliniate două mesaje importante: deodorantul nu conține săruri de aluminiu sau alcool și efectul durează până la 48h, pentru a sublinia protecția de durată și respectul față de piele.

Noul ADIPURE este disponibil în următoarele variante:
- Deodorant 150 ml – preţ recomandat 15.5 RON
- Roll on 50 ml  – preţ recomandat 11.8 RON

Despre Coty Inc.
Coty este una dintre cele mai mari companii de produse de înfrumusețare din lume, cu o cifră de afaceri de 9 miliarde $, ce își propune să celebreze frumusețea consumatorilor. Moștenirea antreprenorială a companiei a creat un portofoliu de branduri iconice de înfrumusețare, lideri pe piață. Coty este lider mondialîn parfumerie, numărul doi mondial la produsele pentru păr și numărul trei la produsele cosmetice. În cadrul Coty operează trei divizii: Coty Consumer Beauty, axată pe cosmetice, produse de styling și păr, parfumuri și produse de îngrijire a corpului, vândute mai ales în lanțurile de magazine retail, unde sunt prezente branduri precum COVERGIRL, Max Factor și Rimmel; Coty Luxury, axată pe parfumuri de lux și produse de îngrijire a pielii, cu branduri precum Calvin Klein, Marc Jacobs, Hugo Boss, Gucci și philosophy; Coty Professional Beauty, axată pe serviciile oferite de saloane sau profesioniști pentru îngrijirea părului și a unghiilor, cu branduri precum Wella Professionals, Sebastian Professional, OPI și ghd. Coty are aproximativ 20.000 angajați la nivel global, iar produsele companiei sunt vândute în peste 130 de țări. Coty și brandurile sale sunt implicate într-o serie de cauze sociale, precum și în acțiuni ce au scopul de a reduce impactul negativ asupra mediului.

Pentru mai multe informații despre Coty Inc., vă rugăm să accesați www.coty.com.reverse.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping