neer.ro

BIFE - SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, va avea loc între 12 și 16 septembrie 2018, la Romexpo.


Romexpo susţine producătorii români și importatorii care activează în industria mobilei și le asigură, prin organizarea BIFE-SIM, o platformă de expunere la standarde internaționale. Timp de cinci zile aceştia îşi prezintă produsele și serviciile atât în noile și modernele pavilioane Romexpo, B1 și B2, cât și pe aleile exterioare, unde vor expune firmele distribuitoare și importatoare de echipamente, mașini și utilaje pentru prelucrarea lemnului.

BIFE-SIM aduce în prim-plan atât tehnologiile și metodele de realizare a pieselor de mobilier, cât și stilurile folosite în prezent la crearea mobilei și la amplasarea ei în amenajări.

Producători din toată lumea vor expune şi prezenta mobilier clasic, dar și modern, realizat din lemn masiv, dar și combinat în stiluri contemporane și eclectice, cu diverse materiale și accesorii (piele, sticlă, textile decorative).

Evenimentul este organizat de ROMEXPO în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România (CCIR) și Asociația Clubul Român de Mobilă  (ACRM).  

Program de vizitare:

- 12 - 15 septembrie 2018 (miercuri-sâmbătă): între orele 10.00 şi 18.00
- 16 septembrie 2018 (duminică): între orele 10.00 si 16:00

Mai multe informații, pe:

- website: www.bife-sim.ro
- e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
- pagina de Facebook BIFESIM

 MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping